Igienizarea jucăriilor bebelușului vostru este un proces foarte important în vederea creșterii sale sănătoase. Cu toate acestea, spălatul lor la mașina de spălat rufe poate fi periculos, atât pentru jucăriile copilului, cât și pentru mașina de spălat. Din acest motiv, este important să cunoaștem utilitatea sacilor pentru spălarea jucăriilor. Exact așa cum utilizăm saci pentru spălarea hainelor sensibile, cum ar fi cămășile de dantelă sau ciorapii de damă, așa folosim și sacii pentru spălat jucăriile. Aceștia sunt accesorii de baie extrem de utile pentru copii! Haideți să vedem cum funcționează acești saci pentru spălarea jucăriilor și ce avantaje vor aduce la nivelul calității și durabilității jucăriilor celui mic. Și, dacă nu știai deja, vei avea o surpriză: sacii pentru spălat jucării se folosesc în mașina de spălat vase! 

Cum se folosesc sacii pentru spălarea jucăriilor?

Sacii pentru spălarea jucăriilor sunt foarte ușor de folosit, datorită faptului că au o gură largă, prevăzută cu un șnur pentru închidere. Tot ceea ce trebuie să faceți este să deschideți săculețul, să puneți jucăriile înăuntru, să închideți săculețul cu ajutorul șnurului și să presărați pe jucării detergent. În ceea ce privește clătirea detergentului de pe jucăriile pe care doriți să le igienizați, există două soluții.

Dacă jucăriile au restricții pentru mașina de spălat vase

În cazul în care jucăriile pe care doriți să le igienizați au restricții pentru mașina de spălat vase, este indicat ca frecarea și clătirea să se realizeze manual, cu jetul de la duș. Cu alte cuvinte, veți freca jucăriile manual, ca și cum ați spăla orice altceva, dar ținând în continuare jucăriile în sacul pentru spălarea jucăriilor. 

Clătirea se va realiza tot prin intermediul acestui sac pentru spălarea jucăriilor, cu un jet de apă călduță. Este important să folosiți apă călduță pentru a ajuta pudra de curățare să se dizolve și, prin urmare, să se clătească mai ușor. În acest fel, ea nu va rămâne atașată de jucării și nu va prezenta un risc pentru bebeluș.

Dacă jucăriile nu au restricții pentru mașina de spălat vase

În cazul în care jucăriile pe care doriți să le igienizați nu prezintă restricții pentru mașina de spălat vase, atunci puteți pune jucăriile în sacii pentru spălarea jucăriilor și, după ce ați închis sacul, puteți să îl plasați în mașina de spălat vase, pe raftul de sus. În acest fel, jucăriile vor avea parte de un jet puternic de apă, care va curăța temeinic pudra de curățare de pe acestea. Așa cum am menționat și mai sus, clătirea temeinică este esențială pentru siguranța bebelușului dumneavoastră. 

Avantajul pe care îl prezintă clătirea la mașina de spălat vase este temperatura apei. Mașina de spălat nu are mâini ce ar putea să se frigă de la temperatura apei, motiv pentru care aceasta va fi mai ridicată. Rezultatul? O eficiență mai mare la dizolvarea și eliminarea detergentului, la fel ca și în cazul bacteriilor, care mor la temperaturi înalte. Cu toate acestea, aveți grijă să citiți cu atenție instrucțiunile de curățare ale jucăriilor, pentru a nu le distruge.

saci pentru spalat jucarii - Kidiko.ro

Pot folosi sacii pentru spălarea jucăriilor în mașina de spălat rufe?

Sacii pentru spălare care sunt rezistenți și în mașina de spălat rufe sunt adesea saci realizați din materiale toxice neindicate pentru uzul în contact cu jucăriile bebelușului. Din acest motiv, sacii pentru spălarea jucăriilor nu pot fi folosiți în mașina de spălat, pentru că, din cauza rotațiilor agresive ale cuvei mașinii de spălat, aceștia se pot rupe foarte ușor. Prin urmare, răspunsul nostru la această întrebare este: nu. Nu folosiți sacii pentru spălarea jucăriilor în mașina de spălat rufe, pentru a evita distrugerea lor și a jucăriilor bebelușului dumneavoastră.

De câte ori pot folosi un sac pentru spălarea jucăriilor?

Unii oameni susțin faptul că acești saci pentru spălarea jucăriilor sunt de unică folosință, pentru că folosirea lor multiplă înseamnă uzura lor și, prin urmare, uzura jucăriilor bebelușilor. Cu toate acestea, noi nu apreciem risipa, în special datorită faptului că știm de cât de multe lucruri are nevoie un bebeluș. Așa că noi sugerăm să folosiți sacii până observați urme de uzură pe suprafața lor. În cazul în care apar aceste urme de uzură, recomandăm să aruncați sacul în cauză și să începeți să folosiți unul nou, pentru a fi siguri că jucăriile sunt mereu în cea mai mare siguranță.

Sacii pentru spălarea jucăriilor din selecția Kidiko sunt de cea mai înaltă calitate, exact așa cum v-am obișnuit până acum, motiv pentru care îi puteți folosi cu cea mai mare încredere. Jucăriile curate înseamnă un copil sănătos! 

Cauta in blog
Categorii