Contact Relații Clienti


Suntem aici să-ți răspundem la orice întrebare legată de produsele și serviciile noastre.

Programul nostru este de Luni până Vineri între 10:00 și 18:00

Ne poți contacta prin:

Email: contact@kidiko.ro

Telefon: 021 555 88 24

Întrebări frecvente

Dacă plasezi comanda în orice zi lucrătoare până în ora 13:00, aceasta va fi preluată de curier în aceeași zi și va ajunge la tine în următoarea zi lucrătoare. Dacă comanda este plasată dupa ora 13:00, livrarea se va face în a doua zi lucrătoare. În funcție de firma de curierat cu care este expediată comanda este posibil ca aceasta să fie livrată și Sâmbata, dar nu putem garanta cu certitudine acest lucru.

La noi returul este simplu, rapid și gratuit! Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul de retur cu toate datele necesare. După ce vom prelua cererea de retur, vom emite o cerere de ridicare a coletului către firma de curierat care te va contacta pentru a prelua coletul. Te rugăm să împachetezi produsul astfel încât să nu se deterioreze la transport.

Rambursarea contravalorii returului se poate face prin transfer bancar în contul specificat în formularul de retur sau prin voucher cadou, ce poate fi folosit pentru cumpărături ulterioare.

Pentru modificarea unei comenzi te rugăm să ne contactezi pentru a putea face demersurile necesare în funcție de stadiul în care se află aceasta.

Din păcate nu exista această posibilitate. Kidiko lucrează cu mai multe depozite din diferite zone ale tării pentru a oferi un timp de livrare cât mai mic. Poți opta să primești comanda prin curierat rapid direct la tine acasă sau s-o ridici de la cel mai apropiat EasyBox (este disponibil doar pentru produsele eligibile din punct de vedere al dimensiunii)