Bine-ai venit in lumea minunata a copiilor!

La Kidiko, credem că fiecare copil trebuie să se simtă iubit, protejat, ascultat și apreciat și că aceasta este calea prin care va deveni un adult echilibrat, puternic și fericit. Cu cât avem mai mulți astfel de adulți în lume, cu atât lumea va fi un loc mai bun.

Știm că această responsabilitate cade pe umerii tăi, mămico, tăticule, bunicule, bunico, unchiule, mătușico sau prietenule! Fiind și noi părinți, suntem conștienți că nu este deloc ușor să te asiguri că cel mic are tot ce-i trebuie pentru a se dezvolta armonios și că ești mereu acolo pentru el, chiar și în zilele în care poate și tu ai nevoie de ajutor, un cuvânt de încurajare sau o pauză.

Prin magazinul nostru Kidiko, ne-am propus să îți întindem o mână de ajutor, oferindu-ți acces la mii de produse pentru creșterea copiilor, de la articole de alimentație și jucării până la piese de mobilier. Practic, tot ce ai nevoie pentru a-i crea copilului tău un mediu favorabil de dezvoltare, în care să se simtă în siguranță, liber, creativ și fericit.

Echipa noastră lucrează intens să selecteaze cu atenție și să aducă constant produse noi, pentru a ne asigura că ai mereu de unde să alegi și că orice ai cumpăra este de calitate și la un preț bun. În plus, ne dorim să te simți în deplină siguranță atunci când comanzi de la noi și de aceea îți oferim posibilitatea de a returna produsul gratuit, în caz că te răzgândești, indiferent de motiv.

Sperăm ca eforturile noastre să ajungă la tine și la cei mici, să-ți fim alături în cele mai importante momente din creșterea și dezvoltarea copilului tău și să-ți umplem casa de chicote și bucurie! 

Cu drag,

Laura - Kidiko.ro