Astăzi, multifuncționalitatea este o caracteristică a multor accesorii și jucării. Părinții și adulții, în general, caută tot mai mult ca totul să fie multifuncțional. Totuși, ce este această multifuncționalitate? Un accesoriu multifuncțional este un accesoriu care te va ajuta în mai multe situații și care, prin urmare, îți va face viața mai ușoară din mai multe puncte de vedere. De aceea, printre tricicletele cu control parental din selecția Kidiko vei găsi și triciclete multifuncționale. 

Tricicletă multifuncțională cu control parental

Așa cum am spus în nenumărate rânduri, misiunea noastră este să vă facem viața și experiența de părinți mult mai ușoară, ca să aveți parte de mult mai multe bucurii, pe lângă toate responsabilitățile care vin la pachet cu bebelușul. Haideți să vedem ce înseamnă mai exact o tricicletă multifuncțională cu control parental, ce presupune aceasta și cum vă va ajuta în experiența de părinți!

Tricicleta multifuncțională este reglabilă

O tricicletă multifuncțională se transformă după cum ai nevoie: în cărucior pentru copii sau în tricicletă cu pedale.

tricicleta multifunctionala reversibila - Kidiko.ro

Un prim aspect al multifuncționalității tricicletelor cu control parental este faptul că trebuie să se adapteze nevoilor copilului pe măsură ce acesta crește. O tricicletă multifuncțională cu control parental va avea accesorii reglabile. 

Un prim accesoriu reglabil este spătarul. Spre deosebire de cărucioarele pentru bebeluși, la triciclete nu este obligatoriu ca spătarul să fie rabatabil. Totuși, faptul că spătarul poate fi reglat este un mare-mare avantaj avantaj. În felul acesta, pe măsură ce crește copilul, dacă este nevoie să ridice genunchii mai sus, se poate lăsa spătarul într-un unghi mai deschis de 90 de grade, iar copilul va avea mai mult loc. 

Cu toate acestea, citiți cu grijă instrucțiunile fiecărei triciclete în parte. Majoritatea tricicletelor destinate copiilor cu vârste între 1,5 ani și 3 ani nu suportă greutate mai mare de 25 de kilograme. 

Reglabil trebuie să fie și suportul pentru piciorușe. Atunci când copilul nu ajunge încă la pedale, trebuie să poată ține piciorușele în siguranță pe suport. Atunci când poate ajunge la pedale, putem plia suportul, ca să nu îl încurce pe cel mic la pedalat. 

Nu în ultimul rând, mânerul pentru controlul parental trebuie să fie și el reglabil. Fiecare părinte trebuie să îl poată ajusta la o înălțime favorabilă, fără să trebuiască să se chinuie să împingă trcicicleta într-o poziție nefirească, cu mâna prea jos sau prea sus.

tricicleta multifunctionala cu lumini - Kidiko.ro

Alte accesorii importante la o tricicletă multifuncțională

Dacă optați pentru achiziționarea unei triciclete multifuncționale, trebuie să aveți în vedere și faptul că, uneori, copilul se va plictisi. În acest moment, intervine utilitatea altor aspecte ale multifuncționalității, cum ar fi jucăriile atașate de tricicletă. 

Spre exemplu, o tricicletă multifuncțională extrem de utilă pentru a alunga plictiseala copiilor în timpul plimbării este cea echipată cu o jucărie ce emite sunete. 

De cele mai multe ori, aceste triciclete sunt împărțite în două categorii: triciclete multifuncționale pentru fețițe și triciclete multifuncționale pentru băieței. Din acest punct de vedere, cele pentru fetițe vor avea sunete de tipul cântece Barbie, cântece normale, sunete de animăluțe, iar cele pentru băieței vor avea sunete de tipul celor scoase de mașinile de curse, claxonașe sau orice altceva li se pare atractiv băiețeilor. Așadar, atunci când aveți intenția să achiziționați o tricicletă multifuncțională, aveți grijă și la acest aspect.

Atenție, însă, la faptul că aceste sunete, dacă sunt pornite prea des de către copil, ar putea deveni extrem de obositoare și agasante. Din acest motiv. este important să verificați ușurința cu care pot fi înlăturate bateriile acestor jucării sonore de pe tricicleta multifuncțională. Altfel, s-ar putea să nu mai aveți liniște în casă, cel puțin până când se termină bateriile. Cu toate acestea, s-ar putea ca bateriile să aibă o durată de viață mai lungă decât răbdarea voastră, iar acest lucru vi-l spunem din perspectiva noastră de părinți. ????

Nu în ultimul rând, trebuie să mai aveți în vedere două accesorii pe care orice tricicletă trebuie să le aibă neapărat: în primul rând, husa protectoare anti-ploaie. Deși niciun părinte nu va scoate copilul afară pe ploaie, s-ar putea ca ploaia să vă prindă atunci când sunteți deja afară, motiv pentru care trebuie să fiți oricând pregătiți de această posibilitate. 

Tot din perspectiva ploii, tricicletele trebuie să fie dotate și cu apărători pentru noroi pentru roata din față. Când vă prinde ploaia și nu știți cum să fugiți mai repede spre un adăpost, nu vă doriți să vă umpleți copilul de noroi.

tricicleta multifunctionala baieti - Kidiko.ro

Triciclete ieftine online

Ca întotdeauna, vă oferim accesorii pentru plimbare și triciclete ieftine online pe Kidiko.ro! Totuși, ieftin nu înseamna necalitativ. Dimpotrivă, la Kidiko ieftin înseamnă calitativ și avantajos pentru tine. Ținem prețurile jos din dragoste pentru copii! 

Cauta in blog
Categorii