Copiii sunt atât de simpli, puri și curați în suflet, încât ne-am dori să rămână mereu copii. Din păcate, însă, se pare că oricât de mult ne-am dori acest lucru, pur și simplu nu este posibil. Cu toate acestea, fiecare etapă a vieții este absolut superbă, de la primii pași făcuți de cel mic până la primele cuvinte, de la primul dinte căzut, la prima dată pe oliță. Aceste momente sunt de neprețuit și, oricât ar crește copiii, aceste amintiri și mândria faptului că i-am învățat bine vor rămâne cu noi toată viața. De neprețuit este și procesul prin care trecem odată cu fiecare etapă și cu fiecare lecție pe care i-o oferim celui mic. Așa este și procesul în care îl învățăm să folosească toaleta. O dată ce copilul a învățat să folosească olița și simțiți că a venit vremea următorului pas, tot ceea ce trebuie să faceți este să cumpărați un reductor pentru toaletă.

Ce sunt reductoarele pentru toaletă?

Vă mai amintiți când erați mici și vă puneau părinții să folosiți deja toaleta, însă colacul era mult prea mare pentru corpul vostru mic și cădeați mereu pe spate? Ei bine, așa cum spunem cu toții că ne dorim să oferim copiilor noștri ceea ce noi nu am avut niciodată, reductoarele pentru WC sunt promisiunea că cei mici nu vor cădea niciodată în toaletă, așa cum poate noi am pățit. 

Practic, reductoarele pentru wc sunt un colac cu o gaură mai mică, colac ce vine atașat colacului normal pe care îl aveți deja pe vasul de toaletă. Datorită găurii mai mici, copilul va avea sentimentul de siguranță în privința acestuia. Din acest motiv, îl va folosi cu încredere și va învăța să folosească toaleta singur mult mai repede.

Reductoare cu mânere

Reductoarele pentru WC nu vor rămâne permanent pe toaletă. Oricât de comode ar fi pentru cei mici, pentru părinți ar fi un chin să le folosească. Din acest motiv, reductoarele vor fi montate înainte de a fi folosite și date la o parte imediat după. 

Pentru ca utilizarea lor să fie cât mai ușoară, iar procesul de montare și demontare să nu fie un chin pentru adulți, este indicat ca reductoarele să dispună de mânere. În acest fel, vor putea fi transportate mult mai ușor.

reductor WC cu manere - Kidiko

Reductoarele trebuie să fie din materiale impermeabile

Uneori este dificil și pentru adulți și se întâmplă accidente chiar și în rândurile celor mari, darămite în rândul copiilor. Din acest motiv, pentru a ușura procesul de curățare în cazul unui mic accident pe suprafața reductorului pentru WC, este recomandat ca acesta să fie învelit în materiale impermeabile. În acest mod, curățarea va fi pe cât se poate de ușoară, cu un burete, apă și săpun.

reductor WC - Kidiko

Reductoarele trebuie să fie ușor de curățat

Dacă reductorul este învelit într-un material impermeabil, de care să nu treacă apa sau alte substanțe lichide, acest lucru va facilita curățarea sa. Un material impermeabil oferă un mod ușor de curățare, reductoarele putând fi curățate corespunzător cu un gel de igienizare fără alcool, care să nu dăuneze pielii celui mic. 

Este important de avut în vedere aspectul igienizării lor, care, spre deosebire de colacul obișnuit de pe toaletă, trebuie să fie realizat zilnic. Copiii au sistemul imunitar scăzut față de cel al unui adult sănătos. Din acest motiv, este important ca reductorul ales să ofere toate condițiile necesare unei dezinfectări așa cum trebuie. Orice părinte își dorește să ofere celui mic o igienă cât mai bună și mai eficientă.

reductor pentru toaleta - Kidiko

Reductoarele trebuie să fie confortabile

Majoritatea copiilor au o teamă față de nou. Acest lucru înseamnă că și copilul dumneavoastră se va teme să încerce să folosească toaleta la început. Din acest motiv, este important să îi oferim un nivel cât mai ridicat de confort, pentru a-i arăta că nu există niciun pericol în cadrul acestui sport ”extrem”. Un colac integrat în reductor trebuie să fie cât mai moale și mai plăcut la atingere, tocmai pentru a-i oferi senzația de comod și ușor de folosit. Dacă colacul integrat nu este confortabil, copilul se va obișnui mai greu în folosirea acestuia. Vă recomandăm modelele de reductoare anatomice pentru toaletă cu colac inclus.

reductor anatomic pentru toaleta - Kidiko

Reductoarele pentru WC din selecția Kidiko oferă toate aceste caracteristici și nu numai. Ne dorim întotdeauna să oferim cea mai frumoasă experiență atât celor mici, cât și celor mari!

reductor clasic pentru toaleta - Kidiko

Sau poate cauți cărucioare ieftine pentru copii? Găsești tot la noi cele mai calitative modele la cele mai mici prețuri! 

Cauta in blog
Categorii