Încă de la vârste fragede, fetele înțeleg faptul că să devii mamă este una din cele mai frumoase experiențe pe care le poți trăi. Ani mai târziu, când în sfârșit se întâmplă și primești cel mai frumos ”+” din viața ta, dacă nu ești pregătită pentru cele ce urmează, s-ar putea să ratezi șansa de a te bucura de această experiență. Din acest motiv, produsele din selecția Kidiko sunt aici, pentru a te ajuta să-ți faci toate temele necesare pentru venirea celui mic pe lume. Acest articol este dedicat sărbătoririi feminității și a darului divin pe care îl avem, acela de a da viață. Află care sunt accesoriile pentru proaspete mămici ce nu trebuie să lipsească din casa ta.

Lista de accesorii pentru graviduțe

Suzete

Suzeta din silicon este un fel de accesoriu minune, care îl va ține pe bebe ocupat în afara momentelor de luat masa. Oferind un confort micuțului, acest accesoriu trebuie să se găsească în casa proaspetei mămici cel puțin în dublu exemplar, pentru a avea întotdeauna o rezervă, în cazul în care se întâmplă ceva cu prima.

suzeta online - Kidiko.ro

Scutece

Niciodată nu poți avea îndeajuns de multe scutece pentru bebeluși într-o casă cu un nou născut. Vestea bună este că, pe cât de des trebuie schimbat scutecul, pe atât de multe momente de conectare veți avea. Bebelușul apreciază când mămica îi oferă atenție, așa că ambii aveți de câștigat din această activitate (chiar dacă, la un prim gând, nu pare foarte atrăgătoare).

Pompe pentru sân

Pompa pentru sân este un instrument ce nu trebuie să lipsească din casa niciunei mămici care alăptează. Fie că optați pentru o pompă manuală sau una electrică, aceasta ia rolul bebelușului la sânul mamei, ajutând menținerea fluxului laptelui. În cazul în care bebelușul este prea leneș să sugă sau poate îi este interzis de către medic pentru o perioadă, această pompă va stimula producția lactației care, în lipsa stimulilor, se oprește.

pompa de san online - Kidiko.ro

Pernă pentru alăptat

Perna pentru alăptat este accesoriul care oferă bebelușului poziția corectă în timpul meselor. O poziție corectă a celui mic înseamnă zero risc să se înnece și o digestie mai rapidă și mai eficientă. Această pernă este folosită de graviduțe și înainte de a naște, fiind de un efect minunat, ajutând considerabil cu durerile de spate cauzate de sarcină.

perna de alaptat online - Kidiko.ro

Biberoane pentru stocarea laptelui matern

Atunci când folosiți pompa pentru sân, varianta ideală este să o cuplați direct la un biberon pentru stocarea laptelui matern. În acest fel evitați contactul laptelui și, indirect, al bebelușului cu microbi din exterior. Mai mult decât atât, aceste biberoane sunt potrivite, de cele mai multe ori, și stocării în congelatoare, nu doar în frigidere, motiv pentru care laptele va rezista mai mult timp.

Sterilizator

Orice mămică responsabilă are în casă un sterilizator. Înainte de fiecare utilizare, biberonul trebuie sterilizat, pentru că imunitatea bebelușului nou-născut nu este deloc puternică și orice bacterie l-ar putea afecta. Un sterilizator este extrem de util și, dacă optați pentru un model performant, vă va permite și stocarea biberoanelor înăuntrul lui pentru 24 de ore, păstrându-le sterile.

sterilizator online - Kidiko.ro

Zornăitoare

Bebelușului nou-născut trebuie să îi stimulezi, în momentele de joacă, auzul și văzul. Acest lucru poate fi realizat foarte ușor cu o zornăitoare. Acestea sunt, de cele mai multe ori, foarte viu colorate, ceea ce ajută de minune văzul și, prin zornăitul lor, stimulează auzul bebelușului. Încearcă, totuși, să fii blândă, pentru a nu speria bebelușul.

zornaitoare online - Kidiko.ro

Jucării de dentiție

Jucăriile de dentiție sunt o creație dumnezeiască. Bebelușii au mare nevoie de ele, însă nu imediat după ce s-au născut. În general, după câteva luni de la naștere, veți remarca faptul că bebelușul începe să muște. Probabil începe să îi crească primul dințișor. Aceasta ar putea fi cauza plânsetelor inexplicabile când scutecul e uscat și stomacul plin. Cu toate acestea, nu uitați și de posibilitatea prezenței colicilor.

Balansoar

Balansoarul, deși pe ultimul loc în acest top, va fi de fapt prietenul tău cel mai bun. Bebelușul are nevoie de o ușoară legănare înainte de somn și multe cupluri tinere se plâng de faptul că imediat ce se așează, bebelușul se trezește și plânge. Din acest motiv, recomandăm prezența unui balansoar în orice casă cu nou-născuți și veți vedea efecte benefice substanțiale.

balansoar bebe online - Kidiko.ro

Aceasta este lista cu accesorii pentru graviduțe. Știm că veți fi ocupați să aveți grijă de bebeluș non-stop, însă nu uitați să vă răsfățați și pe voi, din când în când. Un somn bun, o carte interesantă, o baie fierbinte, toate aceste lucruri vă vor ajuta să vă relaxați și să căpătați noi forțe. Găsiți orice aveți nevoie pentru bebeluș, dar și pentru mămici pe site-ul nostru, Kidiko.ro. Pentru întrebări și informații, vă rămânem cu drag la dispoziție.

Cauta in blog
Categorii