Orice mamă își dorește să își simtă bebelușul cât mai aproape de sufletul său. Nu multe mămici știu, însă, faptul că marsupiile nu trebuie să fie greoaie și incomode. Noi, la Kidiko, vă propunem cele mai lejere sisteme de purtat ergonomice din selecția ErgoBaby. Aceste marsupii asigură conexiunea dintre bebeluș și părintele care îl transportă, fără dureri de spate inutile, fără o poziție greșită a copilului și aproape fără să simți că duci bebelușul în brațe. 

Haideți să vedem care sunt cele mai importante caracteristici care fac ca aceste marsupii ergonomice să fie alegerea numărul unu a părinților responsabili!

Sistemele de purtat ergonomice ErgoBaby

De ce atât de mulți părinți aleg sisteme de purtat ergonomice ErgoBaby? Iată doar câteva dintre motive:

Sistemele ergonomice ErgoBaby au țesătură din tricotaj moale

Datorită faptului că ErgoBaby pune mare preț pe bunăstarea bebelușilor și a părinților, țesătura din care sunt realizate aceste sisteme de purtat ergonomice este din tricotaj moale. În acest fel, copilul tău se simte ca într-o îmbrățișare, fără să simtă presiune din partea marsupiului, având o poziție comodă și confortabilă. 

Alte marsupii prezintă material în exces, extra pernuțe și extra curele, accesorii care pot părea comode, însă care, de fapt, incomodează atât din punct de vedere al confortului, cât și al accesului și al poziționării celui mic.

Poziționare facilă a bebelușului în marsupiul ergonomic ErgoBaby

Datorită lipsei curelușelor complicate pe care le prezintă alte marsupii, sistemele de purtat ergonomice de la ErgoBaby sunt foarte ușor de folosit. Copilul are acces ușor în interiorul marsupiului, iar părintele îl poate poziționa oricând dorește, fără disconfort. 

De asemenea, și scoaterea copilului din marsupiu va fi la fel de ușor de realizat, pentru ca bebelușul să simtă o trecere ușoară din marsupiu în următorul mod de transport, sau invers. 

Practicabilitatea acestor marsupii este uimitoare tocmai datorită faptului că asigură confortul celor mici și la trecerea între mijloacele de transport, nu doar la confortul din timpul utilizării marsupiilor.

port bebe online Ergobaby

ErgoBaby - Marsupiu pentru bebe cu centură în talie pentru susținere adecvată

Marsupiile de la ErgoBaby se asigură că și părinții au o experiență cât mai ușoară și mai plăcută în timpul folosiirii lor. Din acest motiv, sistemele de purtat ErgoBaby oferă beneficiul unei curelușe ergonomice și reglabile în talie. Această curelușă asigură confortul părinților prin faptul că greutatea celor mici nu va fi suportată doar de umerii adultului, așa cum se întâmplă în cazul altor marsupii, ci va fi distribuită și pe bazin. 

De cele mai multe ori, în cazul părinților de bebeluși, zona lombară și umerii tind să doară constant, din cauza purtatului lor în brațe. Acest lucru nu se va întâmpla în cazul sistemelor de purtat ergonomice de la Ergobaby disponibile pe Kidiko.ro, datorită distribuirii greutății în mod egal. 

În plus, această curelușă asigură o modalitate ușoară de a fi liniștiți că cel mic nu va cădea prin partea de jos a marsupiului. Curelușa este reglabilă, fiecare părinte putând să o strângă astfel încât să îi fie fixă în talie, fără spații libere și fără riscuri inutile.

marsupiu bebe online Ergobaby

ErgoBaby - Marsupii pentru bebeluși cu curele late și extensibile pe umeri, pentru distribuirea greutății

În cazul marsupiilor ergonomice, curelele late și extensibile de pe umeri asigură și ele distribuirea greutății bebelușului în mod egal. Dacă la alte tipuri de marsupii, curelele sunt îmbunătățite cu bureți extra, însă greutatea rămâne să pună presiune într-un singur punct, la marsupiile ergonomice ErgoBaby, totul ia o întorsătură aparte. Breteaua este extra lată, asigurându-se că părintele susține copilul atât cu umărul, cât și cu mușchii superiori ai brațelor, pentru a nu pune mult prea multă presiune într-o singură zonă. 

Acest sistem ergonomic de bretele vă va scăpa de multe seri cu dureri de mușchi și vă va oferi un plus de confort fizic atât în timp ce transportați bebelușul, cât și după.

marsupii bebelusi online Ergobaby

Cauți un port-bebe foarte ușor de împachetat și transportat? Tot ErgoBaby este soluția!

Nu în ultimul rând, mulți părinți optează pentru sistemele de purtat ergonomice ErgoBaby datorită modalității extraordinare prin care se rulează și se fac mici-mici pentru depozitare. Alte marsupii de acest gen, din cauza burețeilor extra de care dispun, nu se pot rula rapid pentru o depozitare cât mai rapidă și compactă. 

Din fericire, marsupiile ErgoBaby sunt foarte ușor de depozitat, chiar și în cele mai strâmte locuri, pentru că, așa cum am discutat mai sus, nu dispun de pernuțe de burete extra. Cu alte cuvinte, aceste marsupii sunt extraordinare pentru excursii, vacanțe sau pur și simplu pentru zilele lungi și obositoare ca părinte ce trebuie să le facă pe toate în mod eficient.

Toate aceste modele super-super de sisteme de purtare ergonomice de la ErgoBaby sunt disponibile la Kidiko la un preț special!

Cauta in blog
Categorii