Cu toții simțim nostalgia iernilor copilăriei noastre, când zăpada era mai înaltă decât noi, mama cocea cozonaci, casa mirosea a scorțișoară, pisicile dormeau pe calorifer și tata ne dădea cu sania. Hmm... de ce vorbim despre asta în miezul verii, totuși? Pentru că un proverb spune așa: omul gospodar își cumpără vara sanie. Cu alte cuvinte, un părinte isteț cumpără acum o săniuță pentru copii la reducere, profitând de campania Kidiko de vară!

Ce cumpără vara un părinte isteț? O... săniuță pentru copii la reducere! 

Pe atunci, nu conta pentru noi nici cât de bogați erau ai noștri, nici cu ce eram îmbrăcați și nici cu ce erau îmbrăcați copiii vecinilor. Pentru noi era important sentimentul de siguranță pe care ni-l ofereau părinții, mângâierile calde ale mamei, poveștile pe care ni le spuneau înainte de culcare și distracția de care aveam parte prin zăpadă, când ieșeam cu toții să construim oameni de zăpadă înalți până la cer și să ne tragă tata cu sania.

Așa îți dorești să își amintească și copilul tău copilăria, când aceasta va deveni doar o amintire. Diferența este că lucrurile s-au schimbat, copiii au alte standarde și mult mai multe posibilități și activități de realizat în casă. Cu toate acestea, nu totul trebuie să fie complet diferit, motiv pentru care, printre toate gamele de jucării din selecția Kidiko, vă propunem și săniuțe, boburi și schiuri pentru copii.

De ce vi le propunem acum, în mijlocul verii? Pentru că desfășurăm o campanie promoțională dedicată părinților isteți, care știu că vara cumperi sanie, iar iarna cumperi ochelari de soare. De ce? Ca să profiți de reducerile din extra-sezon, desigur! Așadar, te invităm să vezi gama noastră de săniuțe pentru copii la reducere

Săniuțe online la reducere

Spre deosebire de săniuțele construite de părinții și bunicii noștri, formate dintr-o scândură de lemn pusă pe două șine de metal, săniuțele din selecția Kidiko oferă o construcție solidă, din materiale sigure pentru copii, care vor face experiența plăcută și sigură. În plus, pentru a profita la maximum de toate posibilitățile pe care ni le oferă iarna, săniile dirijabile pe care le propunem sunt potrivite și pentru pârtiile de ski.

sanie dirijabila pentru copii la reducere

Aceste sănii pentru copii îmbină eleganța cu viteza care îi distrează pe copii. Dotate cu panglici de prindere, pentru extra-siguranță pentru cei mici și un minus de griji pentru cei mari, săniile prezintă un șezut ergonomic, pentru asigurarea unul nivel ridicat de confort și pentru a susține corpul copilului într-o poziție corectă, chiar și atunci când sare peste rampe și zboară pe culmile fericirii.

sanie bob pentru copii la reducere

Mai mult decât atât, sănuțele din selecția Kidiko sunt prevăzute cu spătar și apărătoare laterale, de-o parte și de alta a acestuia, pentru a feri copilul cât mai mult de frig și de curentul de aer rece. Și sistemele de frânare sunt concepute pentru siguranță, fiind învelite în cauciuc, care nu doar că asigură frânarea eficientă, dar protejează și copilul contra alunecării piciorului de pe acestea.

Recomandări pentru un săniuș de neuitat

Dacă vă întrebați care este vârsta ideală pentru utilizarea acestor tipuri de sănii, aceasta este de minimum trei ani. Cu alte cuvinte, aceste sănii nu sunt recomandate pentru cei mai mici de trei ani, pentru că aceștia au nevoie de o sanie care să le acorde mult mai multă protecție, având în vedere și lipsa unui echilibru atât de avansat ca al unul copil un pic mai mare.

Pentru copii sub trei ani sunt recomandate sănii care să nu prindă viteze mari și, pentru un maxim de protecție și siguranță a celui mic, sănii un pic mai clasice, care să fie puse în funcțiune doar prin tragerea lor de către un adult. Copiii mici nu au foarte bine dezvoltat simțul resposabilității și nici pe cel al pericolului. Din acest motiv, un copil mic lăsat nesupravegheat în preajma unei sănii ar putea fi victima unui accident nedorit.

Nici în ceea ce privește săniile destinate copiilor peste trei ani nu este recomandată utilizarea acestora de către copiii dumneavoastră fără să fie cel puțin un adult de față, cu atenția sporită, gata oricând să intervină în cazul în care copilul pierde controlul saniei sau în cazul oricărei alte complicații care ar putea apărea.

Nu recomandăm ca aceste sănii să fie utilizate de mai mulți copii în același timp, decât în cazul în care, așa cum am menționat mai sus, acestea sunt puse în mișcare prin tragerea de către un părinte sau un adult. Atunci când copilul dirijează singur sania pe pârtie sau pur și simplu pe un deal mic din fața locuinței, este recomandat să nu fie mai mulți copii în aceiași sanie.

Aceste sănii sunt, de cele mai multe ori, destinate pentru o greutate maximă de 50 de kilograme, motiv pentru care, dacă doriți să fie folosite de mai mulți copii, trebuie să aveți grijă ca împreună să nu depășească această greutate totală maximă pe care o suportă sania.

Vă invităm să cumpărați săniuțe și schiuri online la reducere, profitând de promoția noastră extra-sezon dedicată părinților isteți! 

schiuri copii la reducere online 

Cauta in blog
Categorii