Orice părinte de bebeluș are cel puțin o gentuță de înfășat, mereu pregătită pentru următoarea escapadă la aer curat. Cu toate acestea, cei care nu sunt încă părinți s-ar putea să se încrunte puțin când citesc cuvintele ”gentuță de înfășat”. Ce-i drept, când nu ai fost părinte niciodată, mulți dintre termenii și denumirile accesoriilor pentru nou născuți te vor confuza. Așadar, să explicăm și pentru nou-veniții în clubul viitorilor părinți ce este o gentuță de înfășat pentru bebeluși și la ce servește!

Rucsac si gentuta termoizolanta de infasat - Kidiko.ro

Ce este gentuța pentru înfășat?

Gentuța pentru înfășat este un fel de accesoriu minune, în care încape tot ce trebuie să iei la tine pentru o plimbare sau orice fel de activitate alături de bebelușul tău. 

Cu alte cuvinte, în gentuța pentru înfășat este loc pentru orice: de la scutece la hăinuțe, de la biberoane la gustări. Spre deosebire de orice alt tip de geantă pentru bebeluși, aceasta are inclusă în construcția ei și o salteluță pe care poți schimba sau înfășa bebelușul. 

Acest detaliu care pare atât de nesemnificativ este ceea ce face, de fapt, experiența cu totul și cu totul deosebită, atât pentru tine, cât și pentru bebelușul tău. Dacă ai alege să porți o geantă clasică pentru bebeluș, în cazul în care trebuie să schimbi bebelușul cât timp nu ești acasă, vei avea la dispoziție cel mult o păturică pe care să o pui sub cel mic. Păturica respectivă nu va asigura o protecție maximă împotriva germenilor care se află în mod normal în spațiile publice. 

Spre deosebire de păturica clasică, salteluța integrată în gențile pentru înfășat este învelită într-un material impermeabil, care să permită ca, imediat înainte, dar și după utilizare, să fie curățată cu un gel sau cu o soluție antibacteriană. Acest lucru ține bebelușul curat, păzit de germeni, iar pe mamă ferită de griji.

Geanta pentru scutece - Kidiko.ro

Ce poți pune într-o gentuță de înfășat?

Tot! Gentuțele pentru înfășat au un design inteligent, cu separatoare care creează compartimente, pentru ca tu să le poți organiza în cel mai iscusit mod și să faci să încapă efectiv tot în ele. 

Mai mult decât atât, gentuțele pentru înfășat au, de cele mai multe ori, între unu și trei buzunare exterioare, prevăzute cu fermoare, în care poți pune accesorii mici, cum ar fi cheile și telefonul. Aceste buzunare exterioare ajută enorm, pentru că nu va trebui să deranjezi tot ceea ce este înăuntrul gentuței când îți cauți cheile, spre exemplu. 

În plus, în interiorul genții veți găsi și unul sau mai multe compartimente izolate termic, special destinate pentru depozitarea de biberoane gata făcute ori pentru apă sau ceai.

Dacă doriți să căutați cea mai practică gentuță pentru înfășat, căutați una care se închide cu fermoar. Există modele frumoase care se pot închide cu scai sau cu nasturi, însă atunci când cumpărați o astfel de gentuță, amintiți-vă că va fi mereu plină cu accesorii pentru bebeluș. O geantă care se va închide cu scai nu va rămâne mult timp închisă dacă e foarte plină. 

Dacă optați pentru o gentuță de înfășat care se închide cu nasture, din cauza volumului s-ar putea să se rupă și să sară nasturii sau, chiar și mai deranjant, s-ar putea să dureze o eternitate să o închizi la loc după utilizare.

Geanta de scutece tip ghiozdan - Kidiko.ro

Gentuțele de înfășat din selecția Kidiko

Gentuțele pentru înfășat din selecția Kidiko sunt mai mult decât practice. Acestea sunt încăpătoare, cu acces extrem de ușor la toate compartimentele, comode, cu barete care să le permită să fie folosite și ca genți de poștaș și ca rucsac. 

În plus, gențile pentru scutece din selectția Kidiko nu doar că sunt foarte ușor de atașat la cărucioare, însă sunt și compatibile cu orice tip de cărucior, făcând trecerea prin timp ușoară pentru părinții care schimbă de la un cărucior de nou născut la unul de bebeluș mai mare.

Bretelele de transport sunt comode, prevăzute cu burete extra, pentru cazurile în care ieșiți cu bebelușul în marsupiu și nu doriți să mai cărați căruciorul. Acest burete extra protejează pe părintele ce le poartă de rănile care ar putea fi cauzate de o geantă grea, cu mai puțin burete.

În ceea ce privește modelele și culorile, gentuțele pentru înfășat din selecția Kidiko vă vor surprinde. Există o gamă largă de gentuțe, pentru aceia dintre voi care își doresc un look elegant, un look casual sau pur și simplu un look frumos și colorat. Spor la cumpărături!

Geanta de scutece - Kidiko.ro

Cauta in blog
Categorii