Set de construcție din fetru Mașină de Curse - KNOP KNOP

4751036800022
 • Scrie o recenzie
 • 160.00 RON
  Mașină de curse
  Pune o întrebare
  Pretul in puncte: 160 point
  Comandă Telefonic: 0215558824
  în stoc

  6 vizitatori se uită la acest produs

  Retur Retur Gratuit în 14 zile

  Livrare la Livrare la easyBox

  livrare

  Livrare estimativăNu se poate estima

  Cost livrare10.00 lei

Descriere

Setul de construcție din fetru Mașină de Curse este jucăria senzorială perfectă pentru micii aventurieri. Având 24 de piese din material moale, hipoalergenic, imaginația copilului este liberă să creeze cele 4 design-uri standard sau să inventeze noi forme și obiecte folosind aceste piese.

 

Acest set de construcție în formă de mașinuță de curse dezvoltă motricitatea fină la copii, fiind necesară îmbinarea precisă a pieselor și a capselor de prindere. De asemenea, acest set creativ dezvoltă și capacitatea de rezolvare a problemelor, fiind ca un puzzle 3D. Totuși, în plus față de un puzzle 3D, setul de construcție permite și crearea de forme originale.

 

Setul este realizat din fetru, având un mare grad de sustenabilitate. Este eco-friendly și poate fi spălat la mașină. Este o jucărie ușoară și moale, poate fi transportată ușor și oferă copilului confortul de a avea încă un prieten numai bun de îmbrățișat!

 

Nivel de dificultate: 3/5

Dimensiuni mașinuță de curse: 12 x 23 x 9 cm

 

Atenție! A se îndepărta ambalajul înainte de a oferi jucăria copiilor. Nu este recomandată copiilor sub 3 ani.Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.