Set de construcție din fetru Cămilă și Elefant - KNOP KNOP

4751036801067
 • Scrie o recenzie
 • 265.00 RON
  Cămilă și elefant
  Pune o întrebare
  Pretul in puncte: 265 point
  Comandă Telefonic: 0215558824
  în stoc

  7 vizitatori se uită la acest produs

  Retur Retur Gratuit în 14 zile

  Livrare la Livrare la easyBox

  livrare

  Livrare estimativăNu se poate estima

  Cost livrare10.00 lei

Descriere

Setul de construcție din fetru Cămilă și Elefant este jucăria senzorială perfectă pentru micuții peste 3 ani. Având 49 de piese din material moale, hipoalergenic, imaginația copilului este liberă să creeze animalele în forma standard sau să inventeze noi forme și obiecte folosind aceste piese.

 

Acest set de construcție în formă de animale dezvoltă motricitatea fină la copii, fiind necesară îmbinarea precisă a pieselor și a capselor de prindere. De asemenea, acest set creativ dezvoltă și capacitatea de rezolvare a problemelor, fiind ca un puzzle 3D. Totuși, în plus față de un puzzle 3D, setul de construcție permite și crearea de forme originale.

 

Setul este realizat din fetru, având un mare grad de sustenabilitate. Este eco-friendly și poate fi spălat la mașină. Este o jucărie ușoară și moale, poate fi transportată ușor și oferă copilului confortul de a avea încă un prieten numai bun de îmbrățișat!

 

Grad de dificultate: 2/5

Dimensiuni cămilă: 21 x 21 x 7 cm

Dimensiuni elefant: 15 x 20 x 9 cm

 

Atenție! A se îndepărta ambalajul înainte de a oferi jucăria copiilor. Nu este recomandată copiilor sub 3 ani.Recenzii

Mihaela D.
Comentariu
Foarte calitative si interesante pentru cel mic.

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.