Set joc constructii magnetice PIXIO Mini Monsters, 100 piese, aplicatie gratuita iOS sau Android

PX40102
 • Scrie o recenzie
 • 267.00 RON
  Comandă Telefonic: 0215558824
  în stoc

  8 vizitatori se uită la acest produs

  Retur Retur Gratuit în 14 zile

  Livrare la Livrare la easyBox

  livrare

  Livrare estimativăNu se poate estima

  Cost livrare10.00 lei

Descriere

Atunci când copilul își creează singur monștri simpatici și colorați din cuburi de construcție, nu are cum să se mai teamă de monștrii de sub pat sau din dulap. Un copil neînfricat este cel care îmblânzește monștrii și îi formează din cuburi conform imaginației sale!

 

Fantomele din camera copilului tău nu au fost niciodată mai simpatice

Fiind o jucărie open-ended, Mini Monsters îl transformă pe micul tău artist într-un adevărat îmblânzitor de fantome și de monștri cu clești, cu aripi sau cu puteri magice. Formele ce pot fi create cu acest set de construit sunt foarte diversificate și niciun nou monstruleț imaginat de cel mic nu este mai puțin înfricoșător decât cel de dinainte!

 

După ce înțelege cum funcționează îmbinările și cum să folosească culorile în avantajul său, cerul este limita – copilul poate crea singur noi și noi monștri, fără a se plictisi și fără să intervină monotonia specifică jocurilor cu final închis. Atunci când copilul își exteriorizează fricile prin joc, el devine neînfricat și se poziționează pe drumul către un adult echilibrat și rațional.

 

Set de construcție pentru o minte ageră și creativă

Faptul că cel mic are libertate totală de creație îl ajută în dezvoltarea laturii sale creative. O minte ageră este cea care găsește soluții și programează în avans fiecare mișcare – exact asta îl va învăța joaca cu cuburile Mini Monsters!

 

Aplicație gratuită pentru iOS și Android

Seturile de construcție Pixio îți oferă acces gratuit la aplicația pentru iOS și Android. În aplicație, vei găsi indicații pas cu pas pentru construirea a numeroase designuri. Descoperă sute de idei de noi forme ce pot fi construite cu acest set de cuburi 3D!  


Cadoul perfect pentru copiii peste 6 ani

Cuburile de construit Pixio conțin părți mici, de aceea este interzisă oferirea lor copiilor sub 3 ani. Ca nivel de dificultate al puzzle-urilor 3D, aceste seturi formează cadoul perfect pentru copiii peste 6 ani.

 

Caracteristicile setului Mini Monsters

 • Setul conține 100 de cuburi magnetice în 6 culori,
 • Se livrează cu un ghid de construcție pentru a crea ușor primele forme,
 • Oferă acces în aplicația digitală Pixio pentru sute de idei de noi forme și indicații pas cu pas,
 • Magneții folosiți sunt extrem de puternici și rezistenți în timp,
 • Fiecare set este compatibil cu orice alt Pixio,
 • Dimensiunea unui cub: 8 milimetri.


Recenzii

Eliza Stanescu
Comentariu
Baiatul meu este foarte incantat de acest cadou. Magnetii sunt de calitate si poate face fel de fel de modele.Multumesc!

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.