Set de construit - Lego Super Mario Setul de Extindere, Morsel si Aventura lui in Zapada 71417

LEGO71417
  • Scrie o recenzie
  • Preț RRP: 346.51 RON
    345.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    în stoc

    8 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

Copiii pot adăuga un nivel interesant de gheaţă universului lor LEGO Super Mario cu Setul de extindere - Aventuri in zapada cu Fliprus (71417). Acest conţine 4 personaje Super Mario. Jucătorii câştigă monede digitale dacă îşi ajută figurinele LEGO Mario, LEGO Luigi sau LEGO Peach (neincluse) să-i înfrângă pe Koopa Troopa roşu, Freezie şi un Morsel, să patineze pe gheaţă, să se încălzească lângă foc şi să dăruiască fructul ascuns puiului de pinguin. (Notă: pentru a juca, e necesar unul din Seturile de bază 71360, 71387 sau 71403 - achiziționate separat)

Descarcă aplicaţia LEGO Super Mario pentru instrucţiuni, idei inspiraţionale şi alte lucruri grozave care vor face experienţa creativă a copiilor şi mai distractivă.
Acest set de colecţie este un cadou fantastic pentru copiii cu spirit de iniţiativă de 7 ani şi mai mari. Seturile de bază şi Seturile de extindere LEGO Super Mario permit fanilor să extindă, să reconstruiască şi să-şi personalizeze propriile niveluri pentru ore întregi de joacă cu colectare de monede.


Caracteristici

LEGO Super Mario Set de extindere - Aventuri in zapada cu Fliprus:

  • Set de extindere construibil LEGO Mario - Aventuri in zapada cu Fliprus (71417) – Copiii pot crea un nivel de gheață plin de acțiune și distracție cu colectare de monede digitale și joacă pe roluri.
  • 4 figurine LEGO Super Mario – Un Morsel, un Freezie, un Koopa Troopa Roșu și un pui de pinguin.
  • Aventuri pe gheață – Ajută-i pe LEGO Mario, LEGO Luigi sau LEGO Peach (figurinele nu sunt incluse) să doboare capul omului de zăpadă și să-l înfrângă pe Koopa Troopa roșu, să patineze pe „gheață”, să se încălzească la „foc” și multe altele.
  • Lupta lui Morsel și un fruct cadou – Sari pe platforma din fața lui Morsel, care azvârle cu bulgări de gheață, și înfrânge-l pe Freezie pentru a ajunge la fructul ascuns și mai apoi îl poate dărui puiului de pinguin.
  • Idee de cadou pentru copii de 7 ani și mai mari – Dăruiește acest set din 567 piese de ziua de naștere sau de sărbători copiilor care dețin un Set de bază LEGO Super Mario (71360, 71387 sau 71403 - achiziționate separat), necesar pentru joaca interactivă.
  • Reconstruiește și combină – Măsurând 13 cm  înălțime, 39 cm  lățime și 26 cm adâncime în formatul său de bază, acest set modular se combină cu alte seturi de joacă LEGO Super Mario pentru și mai multă distracție.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.