Set de construit - Lego Super Heroes, Sala Tronului Regelui Namor 76213

LEGO76213
  • Scrie o recenzie
  • 174.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    în stoc

    4 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

Uimitoare aventuri de actiune in adancurile apelor ii asteapta pe tinerii pasionati de povesti cu super-eroi, de la 7 ani si mai mari, cu noul set LEGO Marvel Tronul regelui Namor (76213). Stilizatul model al submarinului Skirmisher din filmul Black Panther : Wakanda Forever , este dotat cu shooter cu piese pe care copiii le pot folosi in lupta cu raufacatorului Attuma.

La finalul calatoriei cu submarinul , vor descoperi Templul regelui Namor si sala tronului decorate cu alge marine. Cand misiunea este finalizata, copiii se pot intoarce in submarin si sa porneasca mai departe in mai multe aventuri subacvatice.

Setul include 3 minifigurine – Shuri , Attuma si regele Namor - impreuna cu arme si accesorii potrivite fiecaruia.

Multe posibilitati de joaca - Acest set cu 2 scene construibile ofera diverse posibilitati de joaca in care copiii pot sa exploreze nenumaratele aventuri la templu si in submarin.

Personaje Marvel populare – Setul include minifigurinele Shuri, Attuma si Regele Namor , un submarin de construit si o sala a tronului decorate cu alge marine si accesorii cu pesti.

Constructia submarin masoara 4 cm inaltime, 13 cm lungime si 4 cm latime , fiind usor de transportat oriunde.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.