Set de construit - Lego Harry Potter Hogwarts, Biroul lui Dumbledore 76402

LEGO76402
  • Scrie o recenzie
  • Preț RRP: 479.18 RON
    477.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    în stoc

    7 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

Vrajitorii si Vrajitoarele de 8+ ani se vor putea bucura de aventuri cu personaje populare, detalii distractive si accesorii autentice din universul Harry Potter cu setul LEGO Biroul lui Dumbledore (76402).

Acest set Hogwarts include numeroase zone care inspira joaca creativa, fiecare cu detalii autentice di nseria de filme. Setul include 6 minifigurine: Harry Potter, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Severus Snape, Argus Filch si Madam Pince. Accesorii familiare includ Mantia de Invizibilitate, Pensivul, Sabia lui Gryffindor, Jobenul Magic si un pui Fawkes care rasare din cenusa.

Magia continua in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions care le permite copiilor sa foloseasca functii de zoom si rotire in timp ce construiesc, oferind un nivel si mai profund de intelegere si mai multa distractie.

4 niveluri de magie Hogwarts – LEGO Harry Potter Biroul lui Dumbledore (76402) este plin de detalii care inspira imaginatia oricarui vrajitor sau vrajitoare.

Personaje populare – setul include 6 minifigurine: Harry Potter, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Severus Snape, Argus Filch si Madam Pince.

Aventuri autentice – camere familiare, fiecare plina cu obiecte proeminente din filme, inclusiv Mantia de Invizibilitate, Pensivul, Sabia lui Gryffindor, Jobenul Magic si Fawkes ca pui.

Un cadou magic pentru oricare fan Harry Potter de 8+ ani.

Acest set face parte dintr-o serie de cladiri modulare Harry Potter care se pot combina pentru a crea un Castel Hogwarts complet. Setul include 3 carti de colectionat aleatorii cu vrajitori (din 16 posibile)

Masoara peste 39 cm inaltime, 19 cm latime si 9 cm lungime.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.