Set de construit - Lego Creator, Casa Primitoare 31139

LEGO31139
  • Scrie o recenzie
  • Preț RRP: 306.24 RON
    305.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    în stoc

    7 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

Copii in varsta de 8+ ani vor fi incantati sa interpreteze povesti distractive cu acest set impresionant LEGO Creator 3-in-1 Casa primitoare (31139). Contine o casa de familie de jucarie cu 4 camere: o bucatarie, o sufragerie, dormitor si dormitor de copii, plus o terasa cu gradina. Casa se desprinde la mijloc pentru a le oferi copiilor si mai multe optiuni de joaca.

Copiii au ocazia de a crea 3 case LEGO diferite cu acest set genial. Pot construi o casa de familie cu 2 etaje si o terasa cu gradina, sa o reconstruiasca intr-o casa pe apa cu 3 etaje cu un birou la mansarda, o galerie de arta si o cafenea, sau sub forma unei case de vacanta langa lac cu o barca. Fiecare model poate fi ajustat si asezat in 2 pozitii diferite si contine 3 minifigurine (2 adulti si 1 copil), care pot schimba hainele si parul pentru a crea personaje diferite.

Descarca aplicatia LEGO Builder si patrunde intr-o noua lume a constructiei distractive unde copiii pot mari si roti modelele in 3D, sa salveze seturi si sa urmareasca progresul.

Modele de case 3-in-1 - Copiii pot interpreta povesti distractive de familie cu LEGO Creator 3-in-1 Casa primitoare (31139), ce contine 3 modele in 1: o casa de familie, o casa pe rau si o casa langa lac.

Optiuni nelimitate de joc - Acest set permite copiilor sa construiasca si reconstruiasca 3 scenarii diferite: distractie cu familia acasa, la o galerie de arta si cafenea langa un rau; sau o vacanta cu barca pe lac.

2 pozitionari de joaca si expus - Fiecare model are 2 pozitii: casa de familie si de langa lac au balamale care se desprind la mijloc, si ultimul etaj al casei de langa rau poate fi detasat si adaugat la spate.

O multime de accesorii - Casa primitoare include mobila pentru terasa si o cutie postala cu scrisori; casa de langa rau are un catel si 2 barci de hartie; si casa de langa lac are o vatra de foc si o barca.

3 minifigurine - Setul de case contine 3 minifigurine (2 adulti si 1 copil) si copii pot sa le inlocuiasca parul si hainele pentru a crea noi personaje.

O constructie distractiva - Acest set din 808 de piese ofera copiilor in varsta de 8+ ani o provocare de construit placuta inainte de a se juca si poate fi daruit drept cadou aniversar sau de Craciun.

Modele de expus - Masurand peste 19 cm inaltime, 19 cm latime si 13 cm adancime, casa de familie de jucarie poate fi expusa in dormitorul copiilor intre orele de joaca.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.