Set de construit - Lego Creator, Caini Adorabili 31137

LEGO31137
  • Scrie o recenzie
  • Preț RRP: 151.42 RON
    151.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    în stoc

    6 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

Iubitori de catei si copii in varsta de 7+ ani se pot distra jucandu-se cu o diversitate de rase adorabile cu acest set de construit LEGO Creator 3-in-1 Catei adorabili (31137). Contine un beagle, un poodle si un labrador cu urechi, capete si cozi articulate, plus accesorii care includ un castron de mancare, o perie, un iepure de jucarie, o minge si o lesa extensibila pentru a face povestile inventate mai creative.

Actiunea canina poate continua la nesfarsit cu 3 colectii de catei de construit din acest set genial LEGO Creator 3-in-1. Copiii pot construi un beagle, un poodle si un labrador, sa ii reconstruiasca intr-un schnauzer pitic si un pug, sau sa ii transforme intr-un husky si un daschund cu parul lung.

Descarca aplicatia LEGO Builder si patrunde intr-o noua lume a constructiei distractive unde copiii pot mari si roti modelele in 3D, sa salveze seturi si sa urmareasca progresul.

Set de construit 3-in-1 - Copiii pot crea 3 grupe diferite de catei cu acest set fantastic LEGO Creator 3-in-1 Catei adorabili (31137).

O varietate de catei de jucarie - Iubitorii de caini pot construi si sa se joace cu 3 grupuri diferite: un beagle, un poodle si un labrador; un schnauzer pitic si un pug; sau un husky si un daschund pletos.

Jucarii articulate - Toti cateii din cele 3 seturi au capete, cozi si urechi articulate si isi pot misca labutele pentru a sta drepti sau a se intinde.

Accesorii distractive - Toate cele 3 grupuri de catei contin accesorii precum un castron de mancare, un os de cauciuc, o minge, o perie, un iepure de jucarie si o lesa extensibila.

O constructie simpla - Acest set cu catei de jucarie din 475 de piese ofera copiilor de 7+ ani o experienta de construit si de joaca distractiva si poate fi daruit cu orice ocazie iubitorilor de catei.

Joaca-te si expune - Masurand peste 8 cm inaltime, 14 cm lungime si 5 cm latime, modelul beagle are o dimensiune portabila fiind usor de transportat in calatorii sau de expus.

Mai multa distractie 3-in-1 - Exploreaza si alte seturi din tema LEGO Creator 3-in-1, inclusiv seturile Motocicleta vintage (31135), Papagal exotic (31136) si La plaja cu rulota (31138).

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.