Set de construit - Lego Avatar, Nytiri si Thanator contra Robotul AMP Quaritch 75571

LEGO75571
  • Scrie o recenzie
  • Preț RRP: 225.44 RON
    225.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    ultimele produse

    7 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

Cunosti un fan Avatar sau un copil in varsta de 9 ani+ care merita o surpriza? Acest set LEGO Avatar Neytiri & Thanator robotul AMP Quaritch (75571) va fi un cadou excelent.

Setul include minifigurinele Neytiri si Colonelul Miles Quaritch, modelele articulate ale figurinei Thanator al lui Neytiri si costumul AMP al Colonelului , plus o constructie a unui decor desprins din jungla cu piese fosforescente. Încurajeaza pasiunea unui copil sau a unui cinefil pentru natura , cu acest set facut sa infatiseze peisajele de pe Pandora.

Combina seturile (vandute separat) pentru a extinde joaca prin construirea unei versiuni unice a Pandorei.

Seturile LEGO Avatar sunt concepute atat pentru joaca dinamica , cat si pentru a fi expuse ,oferind o experienta creativa ,prin care atat copiii cat si fanii Avatar redescopera universul Pandorei plin de culori vibrante si constructii inspirate din natura.

Actiune si Aventura – Copiii si fanii pot retrai experientele prezentate in film in timp ce construiesc acest set LEGO Avatar Neytiri si Thanator vs Robotul AMP Quaritch (75571) si exploreaza lumea fantastica a Pandorei.

Setul include minifigurinele Neytiri si colonelul Miles Quaritch , un costum AMP construibil si o figurina Thanator , plus o scena de construit desprinsa din jungla cu piese fosforescente.

Ecologistii pasionati, in varsta de 9 ani si mai mari, pot sa retraiasca confruntarea finala dintre Neytiri si colonel pentru soarta Pandorei.

Costumul AMP al colonelului masoara peste 13 cm inaltime , 6 cm latime si 10 cm lungime si are spatiu pentru minifigurina colonel si un fierastrau.

Seturile LEGO Avatar sunt concepute pentru pentru a fi o activitate creativa in echipa, prin care prietenii sau familia pot construi simultan cate o constructie din set.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.