Set de construit - Lego Avatar, Descoperirea Ilu 75575

LEGO75575
  • Scrie o recenzie
  • 124.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    în stoc

    4 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

Copiii si fanii filmului Avatar, de 8 ani si mai mari, pot porni intr-o calatorie imaginara catre luna exoplanetara Pandora cu setul LEGO® Avatar Descoperirea creaturii Ilu (75575). Retraieste momentele preferate din Avatar: The Way of Water sau creaza propriile povesti cu figurina articulata Ilu, minifigurinele Tsireya si Tuk intr-un decor Pandoran plin de corali.

Acest set LEGO Avatar include un ghid ilustrat de constructie usor de urmarit si in aplicatia LEGO Builder - un ghid digital de constructie cu zoom intuitiv si unelte de rotire care permit utilizatorilor sa vizualizeze modelele din toate unghiurile.

Seturile LEGO Avatar includ o multitudine de personaje emblematice si locatii cunoscute, ce pot fi expuse pentru a fi admirate datorita detaliilor fantastice, cu ajutorul carora copiii si fanii Avatar vor redescoperi universul plin de culoare al Pandorei. Colectioneaza si combina seturile LEGO Avatar pentru a te bucura de si mai multe optiuni creative.

Set LEGO® Avatar - Copiii si cinefilii pot retrai momente din al 2-lea film sau sa inventeze propriile aventuri cu LEGO Avatar Descoperirea creaturii Ilu (75575).

Ce este in cutie? - Tot ce ai nevoie pentru a crea figurina articulata Ilu, minifigurinele Tsireya si Tuk, un decor Pandoran plin de corali si o placuta de baza pentru expunere.

Joaca-te si expune - Bucura-te de o joaca plina de imaginatie si foloseste placuta pentru expunere pentru a recrea scene din filmul Avatar: The Way of Water.

O idee de cadou distractiv - Acest set LEGO® Avatar pentru varstele 8+ ani poate fi un cadou de zi de nastere, sarbatori sau de ocazie pentru fani ai filmului Avatar si ai jucariilor cool.

Dimensiuni - Ilu (fara placuta de baza pentru expunere) masoara peste 4 cm inaltime, 12 cm latime si 21 cm adancime.

Mai multe seturi de colectionat - Combina acest set de colectie cu altele din seria LEGO® Avatar pentru mai multe optiuni prin care sa creezi propria versiune a Pandorei.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.