Încă de dinainte de a veni pe lume, bebelușul tău a devenit prioritatea numărul unu. Te-ai dat peste cap timp de nouă luni cu pregătirile pentru momentul mult așteptat, ca să fii sigură că totul este pus la punct și bebelușul tău găsește cel mai înalt nivel de confort atunci când ajunge acasă. Suntem mândri de tine că ai reușit să faci toate pregătirile atât de repede și de bine și suntem mândri că ai ales să ne faci parte din viața ta și a copilului tău.

Astăzi vrem să vă povestim despre balansoarele pentru bebeluși din selecția Kidiko, pentru a ajuta pe mămicile care încă mai așteaptă sosirea bebelușului. Ne amintim cu toții sentimentul de neliniște de la începutul sarcinii, când nu știi ce să cumperi pentru micuț.

Balansoarele pentru bebeluși trebuie să bifeze unele măsuri de confort și de siguranță pentru ca bebelușul tău să aibă o experiență plăcută. Având în vedere faptul că bebelușul va petrece o perioadă considerabilă de timp, încă din primele zile de viață, în balansoarul pe care îl alegi, este neapărat să acorzi multă atenție acestor măsuri. 

Haideți să vedem ce condiții trebuie să îndeplinească balansoarul ideal pentru bebeluși!

leagan automat pentru copii - Kidiko.ro

Condiții de siguranță ale balansoarului pentru copii


Cea mai importantă condiție de siguranță pentru bebelușul tău este prezența unei centuri. Fie că are prindere în trei sau în cinci puncte, această centură trebuie să fie sigură, dar să permită o ședere comodă bebelușului, fără să îl strângă și fără să îl irite la contact. Acest lucru înseamnă, cu alte cuvinte, că lărgimea centurii trebuie să fie ajustabilă pentru ca, pe măsură ce crește, să poți regla centura pentru a nu se răni copilul tău. Majoritatea centurilor de acest tip prezintă bureței extra și pernuțe atașate, special pentru a oferi un plus de siguranță.

Timerul pentru funcția de legănare automată este și el o condiție de siguranță. Dacă balansoarul leagănă prea mult bebelușul, ar putea apărea efecte secundare, de tipul neliniștii bebelușului în momentul în care este mutat din balansoar, sau pur și simplu în momentul în care balansoarul se oprește din legănat. Cronometrul trebuie setat în funcție de preferințele bebelușului, adică în funcție de rapiditatea cu care adoarme în general.

leagan clasic pentru copii - Kidiko.ro

Condiții de comfort ale leagănului pentru copii


Când vine vorba de confortul bebelușului, nimic nu stă în calea unei mame. Din acest motiv, vă informăm că trebuie neapărat avută în vedere posibilitatea de reglare atât a șezutului, cât și a spătarului balansoarului bebelușului. Bebelușul va petrece mare parte din primele sale luni de viață în acest balansoar, motiv pentru care va avea parte de diferite activități în timp ce stă așezat pe el: somn, joacă sau relaxare. Fiecare din aceste activități necesită un alt unghi de înclinare a șezutului și a spătarului.

Tot pentru confortul bebelușului, este importat să alegeți un balansoar cu mai multe trepte de leganare, printre care să puteți jongla în funcție de starea de spirit a bebelușului. Să nu uitați că bebelușul va avea colici, va avea gingii dureroase, va avea momente în care pur și simplu nu va fi fericit, oricât de uscat ar fi scutecul și oricât de plin ar fi stomăcelul. În aceste momente, este foarte important ca balansoarul pe care l-ați ales să aibă nu doar posibilitatea de a-l legăna automat pe bebeluș, ci și în diferite trepte de viteză, pentru ca voi să puteți găsi treapta ideală pentru fiecare moment. Mișcarea continuă a balansoarului va calma bebelușul, iar dacă balansoarul dispune și de o pernuță extra sau de o bară de jucării, bebelușul va reuși să se concentreze asupra acestora și să uite de durere.

Bara de jucării este un accesoriu de confort de care nu trebuie să uitați atunci când alegeți un balansoar de bebeluși. Balansoarele pentru bebeluși din selecția Kidiko oferă bare de jucării detașabile, pe care le puteți atașa balansoarului atunci când bebelușul este în mod de relaxare sau când trebuie adormit. Aceste jucării sunt sigure pentru bebeluși, realizate din materiale care nu provoacă alergii. Designurile plăcute oferă bebelușului ceva pe care să se concentreze, ceva care să îi stimuleze simțurile prin culori și care să îl calmeze în momente de durere. Puteți opta, de asemenea, pentru un balansoar cu sistem audio. Cântecelele special create pentru copii vă vor ajuta să îl adormiți ușor, fără complicații.

balansoar bebelusi - Kidiko.ro

Vă invităm să aruncați o privire pe site-ul nostru și să comparați produsele din selecția Kidiko, pentru a-l alege pe cel mai potrivit pentru nevoile bebelușului dumneavoastră. Știm că fiecare mămică va face întotdeauna cea mai bună alegere pentru familia ei, de aceea noi punem la dispoziția super-mămicilor doar produse premium! 

Cauta in blog
Categorii