Umidificator cu evaporare la rece Airbi EVO WiFi, automatizare, control prin Wi-Fi din aplicatie mobila, afisaj umiditate, temporizator, alb, BI1530

BI1530
 • Scrie o recenzie
 • 653.00 RON
  Comandă Telefonic: 0215558824
  în stoc

  10 vizitatori se uită la acest produs

  Retur Retur Gratuit în 14 zile

  Livrare la Livrare la easyBox

  livrare

  Livrare estimativăNu se poate estima

  Cost livrare10.00 lei

Descriere

Pentru un ambient interior sanatos in camera
Un climat interior dezechilibrat poate avea diverse efecte negative asupra sanatatii. De exemplu, calitatea proasta a aerului sau umiditatea prea scazuta pot duce la boli respiratorii, dureri de cap, probleme ale pielii sau raspandirea agentilor patogeni. De aceea este important sa acordati atentie unei combinatii ideale intre temperatura optima a camerei si umiditatea adecvata.

Umidificatorul de aer prin evaporare EVO WiFi va proteja sanatatea familiei dumneavoastra de aerul uscat de iarna, care usuca mucoasele si perturba astfel functia de bariera naturala a organismului impotriva bolilor respiratorii.

Ideal pentru camera copiilor. Utilizare sigura prin evaporare la rece
Umidificatorul EVO WiFi de la Airbi a fost conceput pentru a fi potrivit pentru incaperi de pana la 30 m². Ca rezultat, mentine eficient umiditatea la un nivel optim in camerele copiilor si in dormitoare,  garantand un mediu optim de joaca si somn pentru copilul tau si nu numai.

Cost redus de functionare si zgomotul foarte mic
Marele avantaj al principiului evaporarii naturale, este costul redus de functionare (consum 8W, economisiti 85-90% din energia electrica a umidificatorului cu abur normal) si zgomotul foarte mic (pana in 35 db) . Aceasta metoda se bazeaza pe principiul natural al evaporarii apei in natura. Apa inmoaie hartia de filtru si se ridica in sus, iar un ventilator este folosit pentru a directiona fluxul de aer uscat prin acest filtru. Datorita acestui fapt, apa se evapora in aer mai rapid si mai usor. In comparatie cu alte umidificatoare, EVO WiFi emite in aer doar micropicaturi de apa fara substante minerale, nu elibereaza praf alb si nu lasa pete umede pe mobila. Acest lucru asigura cresterea dorita a umiditatii aerului fara efecte secundare.

Recipientul cu apa umplut in partea de sus
Un alt mare avantaj pe care il veti aprecia in cazul utilizarii regulate al acestui umidificator este recipientul cu apa umplut in partea de sus . Doar turnati apa intr-o sticla si apoi turnati-o usor in recipient. Nu este nevoie sa transportati recipientul si, prin urmare, se elimina riscul de a varsa apa sau de a picura in imprejurimi.

Umiditate optima - 3 niveluri diferite de abur si un mod automat
Umidificatorul poate fi adaptat individual la conditiile de acasa cu ajutorul celor 4 moduri de functionare: 3 viteze manuale ale ventilatorului si un mod automat. Alegand nivelul de umiditate dorit in camera, va puteti asigura un climat interior optim. Astfel, cu ajutorul higrometrului incorporat gradul de umidificare a aerului ambiental poate fi controlat automat. Umidificatorul va masura apoi umiditatea la intervale regulate si va regla automat nivelul de abur si viteza ventilatorului astfel incat umiditatea sa nu depaseasca limita stabilita de dvs. Nu trebuie sa va faceti griji deoarece protectia de siguranta opreste imediat dispozitivul cand ramane fara apa.

Usor de folosit - umplere usoara si utilizare indelungata fara umplere
Umidificatorul se caracterizeaza prin manevrarea sa deosebit de usoara. Pur si simplu umpleti rezervorul cu suficienta apa, porniti si selectati nivelul de intensitate dorit. Deschiderea superioara foarte mare asigura o umplere facila a rezervorului. Volumul mare de umplere de 3 l permite utilizarea continua fara reumplere pana la 20 de ore. Veti aprecia cu siguranta functia de temporizator care opreste automat dispozitivul dupa durata de utilizare dorita (2/4/8 ore).

Operare usoara. Ecran tactil mare si control de pe telefonul mobil
EVO WiFi este un umidificator de noua generatie si, pe langa un display LCD tactil modern de pe dispozitiv, ofera si posibilitatea de control de la distanta prin intermediul aplicatiei mobile inteligente Tuya, prin care puteti conecta cu usurinta dispozitivul la reteaua WiFi de acasa. Puteti porni dispozitivul prin telefonul mobil de la serviciu, iar cand va intoarceti acasa, valoarea umiditatii va fi ideala. Functiile si setarile individuale pot fi selectate in mod flexibil pe afisajul tactil. Afisajul clar va arata setarile selectate in orice moment si va informeaza despre umiditatea din camera in orice moment.

 Specificatiile produsului

 • Umidificator de aer ce functioneaza pe principiul evaporarii naturale pentru prevenirea bolilor;
 • Pentru camere de pana la 30 m²;
 • Regleaza automat nivelul de abur din camera, cu 4 moduri de functionare;
 • Higrometru incorporat pentru functionare automata;
 • Posibilitatea de a programa umiditatea dorita in camera;
 • Ecran tactil LCD, ce afiseaza umiditatea din camera;
 • Mod de noapte silentios;
 • Temporizator comutabil (2/4/8 h);
 • Conectare la reteaua WiFi pentru control de la distanta de pe aplicatie mobila;
 • Protectia de siguranta opreste imediat dispozitivul cand ramane fara apa;
 • Recipientul cu apa usor de umplut prin partea de sus;
 • Zgomot redus: < 35 db;
 • Consum redus: 8W;
 • Dimensiuni: (Inaltime x Diametru) 31,5 x 21 cm;
 • Greutate: 1.6 kg (numai aparatul);
 • Capacitate rezervor apa: 3 l;
 • Debit de vapori: 150-300 ml/h;

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.