Studio Profesional - 3 in 1 Tableta iluminata

BK5432
 • Scrie o recenzie
 • 196.00 RON
  Comandă Telefonic: 0215558824
  în stoc

  2 vizitatori se uită la acest produs

  Retur Retur Gratuit în 14 zile

  Livrare la Livrare la easyBox

  livrare

  Livrare estimativăNu se poate estima

  Cost livrare10.00 lei

Descriere

Tableta A5 de desen iluminata cu LED de la Buki France este un dispozitiv destinat copiilor care le ofera posibilitatea de a crea lucrari unice si personalizate. Fiind dotata cu o suprafata luminata cu LED, aceasta le permite copiilor sa copieze cu usurinta orice desen sau sa creeze benzi desenate cu personajele lor preferate. Lucrarile vor fi mult mai detaliate si desenate cu o precizie mai buna fata de metoda clasica de desen.

Tot cu ajutorul acestei minunate tablete, copiii pot crea propriul lor Flipbook- brosura cu o serie de desene care se schimba treptat si foarte repede de la o imagine la alta,  astfel incat atunci când paginile sunt vizualizate în succesiune rapidă, imaginile par să se anime prin simularea mișcării.

Avand dimensiunea de 21 cm x 14,8 cm, tableta este usor de transportat in orice bagaj in drumul spre scoala, bunici, vacanta si poate fi utilizata cu usurinta oriunde copilul isi doreste acest lucru.

Cu ajutorul celor patru sisteme de prindere a hartiei din colturile ecranului, foaia de hartie va fi prinsa in siguranta si astfel copiii pot desena cu tableta pe genunchi in masina, la scoala sau in curtea casei.

Impreuna cu tableta, in pachet veti mai primi:

 •          1 bloc mic de desen-Flipbook
 •          30 coli A5 (21x14,8 cm)
 •          100 coli (11,4x6,5 cm)
 •          1 clema metalica
 •          2 seturi de sabloane
 •          4 coli de abtibilduri-autocolante
 •          1 penar care contine : 12 creioane colorate, 12 carioci, 12 creioane colorate cerate, 2 pixuri cu gel, 1 pix fineliner, 1 creion grafic, 1 radiera, 1 rigla, 1 ascutioare
 •          1 foaie cu instructiuni de folosire a tabletei

Dimensiunea tabletei: 21 cm x 14,8 cm

Dimensiunea cutiei: 30 cm x 8,5 cm x 21 cm

Varsta recomandata: 8 ani+

Baterii: 4 baterii LR03-AAA neincluse.

ATENȚIE! Acest dispozitiv poate conține piese mici, care pot reprezenta un risc de sufocare pentru copiii sub 3 ani. Nu lăsați piesele mici la îndemâna copiilor.

AVERTIZARE! A se utiliza sub supravegherea directa a unui adult. Prezența punctelor și marginilor ascuțite funcționale.

PĂSTRAȚI AMBALAJUL PENTRU REFERINTE VIITOARE. Culorile și conținutul pot fi ușor modificate.

Manualul trebuie păstrat deoarece conține informații importante. Instalarea bateriei trebuie făcută de un adult. La sfârșitul duratei de viață, bateriile trebuie aruncate în siguranță, in centrele speciale de colectare.

 

 

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.