PUZZLE TREFL DIN LEMN 500+1 PIESE FELINELE DIN JUNGLA

20152
 • Scrie o recenzie
 • Preț RRP: 164.06 RON
  131.00 RON
  Comandă Telefonic: 0215558824
  în stoc

  2 vizitatori se uită la acest produs

  Retur Retur Gratuit în 14 zile

  Livrare la Livrare la easyBox

  livrare

  Livrare estimativăNu se poate estima

  Cost livrare10.00 lei

Descriere

Esti un pasionat de puzzle-uri? Puzzle-urile din lemn WOOD CRAFT de la Trefl au fost create doar pentru tine! Folosind formatul unic de puzzle si figurile puzzle originale, asamblati setul. uzzle-urile din lemn cu forme neregulate sunt o alternativa ideala la puzzle-urile traditionale. Setul este format din 500+1 elemente printre care au fost ascunse pana la 50 de piese de puzzle in diferite forme. Gasirea lor este o mare distractie suplimentara! Fiecare piesa de puzzle are un model decorativ pe verso. Bucurati-va de calitatea inalta a maiestriei, observati intensitatea culorilor si detaliile atragatoare. Puzzle-urile din lemn WOOD CRAFT ii vor impresiona pe iubitorii de puzzle-uri care cauta o noua dimensiune a divertismentului. Antreneaza-ti memoria si abilitatile de gandire logica si dezvolta-ti creativitatea. Puzzle-urile au fost fabricate folosind materiale de inalta calitate. Din grija pentru mediu, am redus cantitatea de plastic prin producerea ambalajelor in intregime din carton.

O serie exceptionala! Puzzle din lemn creat pentru cei care apreciaza maiestria fina, estetica si solutiile moderne. Rezolva puzzle-ul si arunca o privire atenta la pisicile salbatice!
Pana la 50 de piese unice de puzzle care infatiseaza diferite animale. Modelul decorativ de pe verso poate fi admirat de fiecare iubitor de puzzle-uri. Un joc pentru o memorie excelenta si antrenament pentru o gandire creativa. Exersati-va perceptivitatea si dezvoltati abilitatile manuale.
Puzzle cu forma neregulata va crea o imagine de 375 x 254 mm. Piese de puzzle vin ambalate intr-o punga de hartie ecologica si ambalaj de carton.
Puzzle conceput pentru adulti si copii peste 12 ani.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.