Orchestra prietenilor mei

978-606-024-053-2

Descriere

Bucura-te de aceasta poveste si descopera in acelasi timp cum suna instrumentele, apasand pe butonul de pe fiecare pagina a cartii.

Familia Martei are un magazin cu instrumente muzicale, iar prietenii ei merg sa o viziteze pentru ca vor sa isi faca o orchestra. La ce instrument va canta Luna, care e atat de vesela si eleganta? Cine va canta la pian? Si cine va fi dirijorul orchestrei?
Pentru functionarea dispozitivului cu suntele sunt necesare trei baterii AG10/LR1130 (1.5V x 3 = 4.5V) care sunt incluse.

Editura: Girasol

Data aparitiei: 2019

Format: 32.5 x 24.5 cm

Tip coperta: Cartonata

Numar pagini: 28

ISBN: 978-606-024-053-2

Varsta recomandata: 5 ani +

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.