Jucarie Carucior Mini, Tiny Love, Strage Si Pleaca, Magical Tales

TL165

Descriere

Carusel adorabil cu sunete placute ce poate fi strans cu usurinta.

Incurajeaza dezvoltarea simturilor si a functiilor motorii fine – 4 activitati, incluzand clopotelul si zornaitoarea in forma de bufnita, stimuleaza simturile si functiile motorii fine ale copilului.
Compact si usor – caruselul poate fi strans usor si transportat peste tot.
Design care incurajeaza dezvoltarea copilului – realizat din materiale de inalta calitate, cu culori contrastante si forme geometrice adorabile, perfecte pentru bebelusi.

Acest produs incurajeaza dezvoltarea: ;functiilor motorii fine, a simturilor si a inteligentei emotionale.
Recomandare de varsta: ;0luni+
Caracteristici:

Sistem de prindere universal;
„aripi” care se strang pentru a putea transporta caruselul cu usurinta;
Clopotel;
Pasare care zornaie;
Jucarie zornaitoare in forma de spirala;
Arici cu oglinda.

Recomandari in functie de varsta:

0-6 luni+ - INTELIGENTA EMOTIONALA – LINISTIRE: luati caruselul atunci cand iesiti la plimbare pentru a ii oferi copilului sentimentul de familiaritate.
0-3+ luni – SIMTURILE – STIMULARE VIZUALA SI AUDITORIE: miscati usor caruselul – miscarile, culorile contrastante si zgomotele facute de clopotel vor incuraja micutul sa se uite la carusel, ajutand astfel la dezvoltarea vederii si a auzului.
2-4 luni+ - FUNCTIILE MOTORII FINE – LOVIREA SI PRINDEREA: copilul invata sa loveasca si sa prinda in timp ce se bucura de carusel.
4-6 luni+ - DEZVOLTAREA COGNITIVA – CAUZA SI EFECT: pe masura ce copilul invata sa isi controleze din ce in ce mai bine mainile, acesta invata fundamentele notiunii de cauza si efect.

Dimensiuni: 16 x 33 cm

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.