Set de construit - Lego Harry Potter 4 Privet Drive 75968

LEGO75968
  • Scrie o recenzie
  • Preț RRP: 437.82 RON
    436.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    în stoc

    3 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

LEGO® Harry Potter™ 4 Privet Drive (75968) le ofera copiilor ocazia de a intra intr-una din cele mai infaimoase case din filmele Harry Potter!

Fanii Harry Potter vor avea parte de distractie infinita cu minifigurinele Harry, Ron Weasley™, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley si Dobby™. Acestia vor adora sa isi reimagineze scene in casa pe doua niveluri, super echipata, in care vor descoperi dulapul secret de sub scari al lui Harry sau functia prin care pot activa ”invazia” de scrisori de la Hogwarts prin cutia postala.

Joaca magica plina de entuziasm continua afara, cand Ron apare la geamul de la etajul in masina zburatoare Ford Anglia. Deschide portbagajul, leaga lantul de carlig si de geam si elibereaza-l pe Harry!

Daca esti in cautarea jucariei perfecte pentru copii, cadourile LEGO Harry Potter ofera distractie nelimitata cu minifigurinele colectionabile si functiile incredibile.

Copiii pot recrea toate evenimentele incredibile ce au avut loc in casa familiei Dursley sau isi pot imagina aventuri noi cu minifigurinele si functiile incluse.
Include 6 minifigurine – Harry Potter™, Ron Weasley™, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley si Dobby™ – bufnita Hedwig™, o masina zburatoare cu acoperis, portbagaj si usi care se deschid, plus o sumedenie de accesorii autentice.
Setul LEGO® Harry Potter™ 4 Privet Drive (75968) recreeaza o gramada de scene palpitante din filme, precum momentele in care Harry era obligat sa isi petreaca timpul in dulapul de sub scari, invazia de scrisori de la Hogwarts sau evadarea lui Harry cu masina zburatoare din casa familiei Dursley.
Acest set de joaca ii va atrage pe baietii si fetele cu varste de la 8 ani in sus.

 Jucaria de constructie colectionabila inspira povesti pline de imaginatie si jocuri pe roluri cu minifigurinele inspirate din filmele Harry Potter.
Casa masoara peste 17 cm inaltime, 16 cm lungime si 12 cm latime, iar masina peste 12 cm lungime. Marimea si detaliile autentice ofera acestui set de joaca si un aspect ideal pentru a fi expus.
Jucariile LEGO® Harry Potter™ aduc la viata scene palpitante din filme! Cu personaje cunoscute, creaturi fantastice si locatii magice, aceste seturi pline de functii aduc lumea lui Harry Potter in mainile copiilor!

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.