LEGO CLASSIC CARAMIZI CREATIVE ALBASTRE 11006

LEGO11006

Descriere

Un amestec vioi de cărămizi LEGO albastre pentru copii cu imaginație și idei. Pe măsură ce se joacă, construiesc și se joacă din nou, își vor dezvolta abilități valoroase pentru tot restul vieții.

Copiii cu vârste de la 4 ani în sus vor adora să se joace cu cele 3 jucării LEGO ușoare de construit. Instrucțiunile simple și funcțiile distractive vor da drumul la joacă instant. Setul include o balenă albastră cu ochi mari, un trenuleț de jucărie cu roți care se învârt și un mini robot cu brațe articulate. Distracția creativă continuă pe măsură ce copiii amestecă piesele pentru a-și modifica modelele și pentru a crea modele complet noi.

  • Acest set cu 52 de piese se construiește ca și o balenă albastră, un tren și un robot. Combină-l cu alte seturi LEGO originale pentru și mai multă distracție.
  • O jucărie de construit grozavă pentru începători și pentru cei care doresc să își extindă colecția de piese LEGO. Această jucărie educațională este un cadou ideal pentru Crăciun, zi de naștere sau altă ocazie specială.
  • Nu necesită baterii, deci distracția nu se oprește niciodată! Joaca creativă este alimentată doar de imaginațiile copiilor, ceea ce dezvoltă gândirea critică, abilitățile de rezolvare a problemelor și nu în ultimul rând satisfacția de a fi construit ceva pe cont propriu.
  • Instrucțiuni simple și clare asigură că copiii se pot apuca de construit cu piese LEGO imediat ce deschid cutia. Cu cât mai mult se joacă, cu atât mai mult își dezvoltă imaginația.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.