Cutie organizatoare pliabila pentru auto Reer TravelKid Box 86081

86081
  • Scrie o recenzie
  • 134.00 RON
    Comandă Telefonic: 0215558824
    ultimele produse

    6 vizitatori se uită la acest produs

    Retur Retur Gratuit în 14 zile

    Livrare la Livrare la easyBox

    livrare

    Livrare estimativăNu se poate estima

    Cost livrare10.00 lei

Descriere

Calatoriile lungi cu masina pot fi uneori foarte stresante pentru copii si parinti totodata. Mergand mult timp și adaugand si monotonia peisajelor copiii se plictisesc repede si nu vor sa stea mai departe in scaun, ci vor sa-si gaseasca ocupatii. Jucariile, cartile si jocurile indragite fac calatoriile cu masina mai placute pentru copii.

In cutia organizatoare pliabila pentru masina TravelKid Box de la REER puteti sa pastrati in siguranta lucrurile esentiale care ii permit copilului sa se bucure in timpul calatoriilor cu mașina. Astfel puteti sa va relaxati si sa va concentrati la condus iar calatoriile devin mai distractive pentru toata lumea.

 

  • Pentru depozitarea in siguranta in masina a jucariilor, cartilor, jocurilor, tabletei, sticlelor sau a hranei pentru calatorie.
  • Cele doua compartimente principale de dimensiuni generoase ofera spatiu suficient pentru carti, jucarii sau hrana de exemplu. Lucrurile mai mici pot fi stocate in buzunarele de dimensiuni diferite. De exemplu stilourile pot fi stocate in siguranta aici pentru a le impiedica sa se rostogoleasca in cutie. Buzunarele servesc de asemenea ca suporturi pentru bauturi, astfel incat sticlele si paharele de baut sa ramana in pozitie verticala si sa nu se rastoarne in cutie.
  • Pentru securizarea obiectelor din interior se poate acoperi cutia cu ajutorul plasei ce se fixeaza in capse pe lateralul cutiei
  • Partea inferioara a cutiei este realizata dintr-un material special anti-alunecare ce asigura o aderenta deosebit de ferma in timpul calatoriei, indiferent de modul in care fixati cutia la mașina
  • Cutia poate fi atasata la mașina in 2 moduri diferite. Prima optiune este sa o atasați folosind clapeta anti-alunecare care se introduce intre bancheta si spatarul banchetei, impiedicand astfel alunecarea cutiei. Cealalta optiune folosește catarama atasata care se introduce prin sistemul de centura de siguranta al masinii, garantand astfel o aderenta sigura.
  • Cutia de depozitare goala poate fi usor pliata si depozitata departe, economisind astfel spatiu.
  • Compatibila cu majoritatea scaunelor de masina uzuale
  • Materiale placute, impermeabile, rezistente la murdarie si usor de curatat
  • Dimensiuni aprox 24 x 46 x 24 cm

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

kidiko.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină astfel încât rareori acestea pot conţine inadvertenţe referitoare la erori de natură tehnică, de conținut sau caracteristici ale produselor, legate de specificațiile tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, motiv pentru care, înaintea confirmării comenzilor tale se parcurge un proces de reverificare a acestor informații. Promoțiile prezente în site sun valabile în limita stocului.