Mulți dintre părinții moderni aleg să supravegheze și să monitorizeze constant sănătatea copiilor și a lor, pentru a putea observa chiar și cea mai mică schimbare în ritmul normalității. În acest mod, sunt prevenite foarte multe complicații care apar din cauza netratării la timp a eventualelor probleme. Dacă vă întrebați cum puteți monitoriza constant sănătatea copilului, dar și a voastră, noi vă recomandăm să aruncați o privire la pulsoximetrele digitale pentru copii și adulți din selecția Kidiko. 

Ce face un pulsoximetru digital?

Aceste pulsoximetre vă pot indica atât nivelul de oxigen din sânge, cât și pulsul sau indicele de perfuzie. În acest mod, vă puteți asigura constant de sănătatea întregii familii. Puteți observa cu rapiditate orice schimbare care ar putea fi un semnal de alarmă. 

Haideți să vedem după ce detalii trebuie să vă uitați atunci când alegeți un pulsoximetru digital pentru familia voastră, pentru a vă asigura nu doar că îl alegeți pe cel mai bun, dar și că îl alegeți pe cel mai potrivit pentru nevoile voastre și ale copilului vostru.

pulsoximetru digital certificat medical

Pulsoximetre cu certificare CE medicală

Este extrem de important să înțelegeți faptul că un pulsoximetru digital nu este o jucărie, ci este un instrument medical. Din acest motiv, toate pulsoximetrele digitale pentru copii și adulți din selecția Kidiko au atestarea CE. Pentru verificarea produsului pe care doriți să îl cumpărați, trebuie să știți că marcajul CE de pe cutie va fi întotdeauna însoțit de un cod de patru cifre. Acest cod vă garantează că achiziționați un produs conform cu reglementările medicale din Uniunea Europeană.

pulsoximetru pentru deget

Pulsoximetru pentru deget - dimensiuni

Pulsoximetrele digitale pentru copii sunt gândite în funcție de diametrul degetului copiilor. De cele mai multe ori, pulsometrele digitale pentru copii sunt reglabile. Așadar, categoria de vârstă căreia acestea pot fi destinate este destul de largă, putând fi folosite și la adulți. 

Și încă un sfat util: dacă pulsoximetrul este prea larg pentru degetul de la mânuța copilului, este perfect în regulă să măsurați valorile de la degetul de la picior al copilului. Așadar, chiar și daca veți achiziționa un pulsoximetru pentru adulți, îl veți putea folosi fără probleme și la bebeluși.

pulsoximetru copii adulti

Funcție inteligentă de închidere pentru economisirea bateriei și siguranță

Majoritatea produselor electronice sau digitale nu dispun de funcții inteligente de economisire a bateriei, iar acest lucru face ca obiectul să consume baterie fără ca măcar să fie folosit. Din acest motiv, atunci când încercați să alegeți care este cel mai bun pulsoximetru digital, să aveți în vedere și această caracteristică. 

În plus, dacă nu sunteți neapărat presați de faptul că va consuma bateria mai repede, luați în calcul faptul că un pulsoximetru digital care se închide singur la foarte scurt timp dacă nu este folosit va ajuta și din punct de vedere al accesibilității pe care o are copilul asupra lui. Fiți siguri că cel mic va încerca să îl butoneze de îndată ce ați întors capul în altă direcție, iar un pulsometru este un aparat medical, nicidecum o jucărie. Din acest motiv, este extrem de important să nu fie lăsat la îndemâna copiilor.

pulsoximetru validat clinic

Pulsoximetre ușor de utilizat

Să convingi un copil să stea nemișcat o perioadă mai lungă de timp este uneori imposibil. Din acest motiv, orice accesoriu pe care îl utilizați în prezența copilului sau asupra copilului trebuie să fie foarte ușor și rapid de utilizat. În acest mod, nu se va ajunge nici la certuri, nici la plânsete. 

De aceea, pulsoximetrele digitale pentru copii din selecția Kidiko sunt foarte ușor de utilizat. Ele trebuie pur si simplu plasate pe degetul copilului, cu degetul în orificiul de cauciuc. După ce v-ați asigurat că ați plasat degetul bine înăuntru, cu unghia în sus, se poate elibera clema. O dată ce ați reușit să puneți totul în regulă, trebuie să apăsați pe butonul de pornire, iar pulsoximetrul digital își va face singur treaba, fără să trebuiască să mai faceți altceva, decât să așteptați rezultatele.

Atât e de simplu să ai grjă de sănătatea întregii familii!

Cauți cărucioare ieftine pentru copii? Tot la noi găsești!

Cauta in blog
Categorii