Lumea păpușilor este o lume magică, plină de magie și posibilități. Orice păpușă poate fi ce își dorește fetița ta, însă accesoriile păpușilor ajută foarte mult în crearea unei lumi perfecte. Spre deosebire de copilăria noastră, în care păpușile erau limitate doar la bebelușii clasici, copiii de astăzi au mai multe variante. Fie că optați pentru o Barbie cu ținută de plajă sau un bebeluș interactiv, păpușile sunt un instrument important în evoluția fetiței tale. Haideți să vedem ce variante au părinții din ziua de astăzi în materie de păpuși și accesorii pentru păpuși!


Păpuși și accesorii pentru păpuși - vara aceasta va fi magică! 

Prințesa ta e în vacanță și stă mai mult acasă în lunile de vară, așa că trebuie să te asiguri că nu se plictisește. Cum faci asta? Punându-i la picioare o lume magică, așa cum a visat întotdeauna, așa cum a văzut în animațiile cu prinți și prințese! Bineînțeles, păpușile și accesoriile pentru păpuși pe care i le cumperi vara aceasta o vor bucura și în sezoanele următoare, când frigul va fi cel care o va ține mai mult în casă. 

Așadar, ce păpuși și accesorii pentru păpuși îi poți oferi pentru a o surprinde?  


Căsuțe pentru păpuși

Încă de mici, ne puneam bunicii să ne construiască mici căsuțe în copac pentru păpușile noastre. Adevărul este că cei mici mereu își doresc să aibă propria casă și să fie independenți. Așa că de ce să nu fie independentă și păpușa? Găsiți în selecția Kidiko o multitudine de variante și opțiuni pentru căsuțe pentru păpușa fetiței voastre. Alegeți varianta în funcție de dimensiunile păpușii și de preferințele prințesei voastre.

casuta din lemn pentru papusi

Bebeluși interactivi

Bebelușii interactivi sunt la modă în rândul celor mici. Cu diverse opțiuni și activități, bebelușii interactivi pot cânta cu cel mic, pot mânca, pot face la oliță și multe altele. Copilul tău va fi, cu siguranță, foarte dornic să își asume rolul de părinte al bebelușului interactiv. Cu atât mai mult se va întâmpla acest lucru cu cât îi veți achiziționa și accesorii pentru bebeluș. Găsiți o gamă largă de accesorii pentru păpuși de tip bebeluș de-a lungul acestui articol.

bebelus interactiv de jucarie

Păpuși tip Barbie cu diverse activități

Păpușile tip Barbie sunt acele păpuși de aproximativ 25-30 de centimetri, care reprezintă o tânără domnișoară, nu un bebeluș. Aceste păpuși vin însoțite de foarte multe accesorii, fiecare de ajutor într-o anumită situație. Din acest motiv, fiecare păpușă de acest fel este îmbrăcată și accesoritază tematic. Haideți să vedem câteva din multele teme pe care le abordează aceste păpuși:

  • Babysitter - Păpușa babysitter vine accesorizată cu un bebeluș micuț și un cărucior pentru acesta. Fetița ta se poate duce cu ele la joacă, sau puteți ieși cu toții în parc, la o plimbare. Cea mică poate învăța de la păpușă ce înseamnă să ai grijă de bebeluși și cum este să fii responsabilă de un copil mic.
  • Scafandru - Una din cele mai interesante activități pentru copii, aceea de a descoperi lumea marină, este disponibilă pentru păpușile lor. Dacă optați pentru această temă a păpușii, veți observa ore în șir de activități ale fetiței voastre. Imaginația sa fără limite o va face să se joace non-stop de-a scafandrul.
  • Busturi - Busturile pentru coafură și machiaj sunt visul oricărei fete care a ajuns la vârsta la care o interesează aceste lucruri. Fetițele sunt precoce și învață rapid tainele frumuseții, iar acum au șansa să le pună în practică.

papusa cu bebelus babysitter

Accesorii pentru păpuși tip bebeluș

Așa cum părinții știu din experiență proprie, bebelușii nu trăiesc doar cu apă și mâncare. Pentru o viață calitativă, aceștia au nevoie de anumite accesorii. Acum a venit momentul ca și fetița voastră să învețe tot ceea ce presupune îngrijirea adecvată a unui bebeluș. Dacă doriți să o responsabilizați pe fetița voastră, iată ce accesorii de bebeluși găsiți la Kidiko:

  • Leagăn – Pătuțurile tip leagăn sunt foarte la modă, pentru că fetițelor le place să se joace de-a mama, iar una din activitățile importante este ora de somn. Cu un astfel de accesoriu pentru bebeluși o veți vedea pe fetița voastră cum îi cântă bebelușului să adoarmă. De asemenea, o veți vedea schimbându-l din hainele de noapte în cele de zi. O veți vedea chiar dându-i lăpticul de seară și pe cel de dimineață.
  • Cărucior pentru păpuși – Căruciorul pentru păpuși este, probabil, cel mai apreciat accesoriu. Ușor, dar zdravăn, acesta poate transporta păpușile, dar și gustarea de prânz, atunci când mergeți la plimbare.
  • Valize multifuncționale – La fel ca și cărucioarele pentru păpuși, valizele multifuncționale sunt ideale pentru transportarea accesoriilor. Fie că vorbim despre accesoriile păpușii sau de cele ale fetiței, valizele sunt destul de încăpătoare.
  • Scaune de masă – o altă modalitate eficientă de a învăța fetița cum să se comporte cu un bebeluș este prin intermediului scaunului de hrănit bebelușii. O puteți învăța cum să așeze copilul în scaun, cum să pregătească mâncarea și cum să i-o servească.

leagan de papusi

Iată câte moduri de a responsabiliza și a educa fetița ta - toate doar folosind păpuși și accesorii pentru păpuși!

Cauta in blog
Categorii