Deși în alte părți ale lumii trenurile sunt din ce în ce mai rapide și mai performante, în țara noastră au fost date uitării. Globalizarea, europenizarea și alți factori au făcut ca nivelul nostru de trai să crească considerabil. Din acest motiv, foarte multe familii dispun acum de cel puțin o mașină. Am fi crezut, având în vedere faptul că cei mici sunt tot timpul transportați de mașini, că nu i-ar interesa trenurile. Această credință a luat o întorsătură de 180 de grade în momentul în care i-am întrebat direct pe ei. Pasiunea lor pentru trenuri trebuie să le fi fost transmisă genetic, pentru că altfel nu ne explicăm cum se face. Ori, poate, Thomas, locomotiva, are și el o mare influență. Important este că cei mici sunt fascinați de tot ceea ce are un motor, inclusiv de trenuri. Din acest motiv, am creat o gamă de jucării destinată exclusiv trenulețelor și mașinuțelor pentru copii. Haideți să vedem ce tipuri de mașini și trenulețe găsiți în selecția Kidiko la un preț foarte prietenos!

Pistă de mașini de curse pentru copii

Pistele de mașini de curse pentru copii sunt incredibil de interesante pentru cei mici. Unii copii preferă să privească tot traseul pe care îl parcurge mașinuța de sus până jos. Alți copii preferă să facă întreceri, dacă pista are mai multe benzi pe sens. Alți copii preferă să pună piedici mașinuțelor la vale, după ce le dau drumul pe pistă. Pistele cu mașinuțe sunt împărțite pe vârste, în funcție de gradul de complexitate.

pista complexa pentru masinute copii

Mașinuțe cu eroi în pijama

Personajele desenelor animate preferate ale copilului tău vin în selecția Kidiko însoțite de automobilele lor personale. Oferă-i un cadou minunat copilului, alegându-i personajul preferat!

Eroii în pijama pot fi detașați din mașinuță, iar mașinuța poate găzdui oricare dintre ceilalți eroi în pijama. Dacă optați pentru achiziționarea mai multor persoanaje din acest desen animat, fiecare vine cu mașinuța proprie. Copilul poate alege să amestece eroii cu mașinuțele, după bunul plac, iar apoi îi poate pune la loc în mașinuța proprie. Fiecare erou în pijama are culoarea proprie, iar mașina sa la fel. Aceste jucării sunt recomandate copiilor cu vârsta peste 3 ani.

jucarii eroi in pijama

Autobuze de jucărie

Ai observat gama de autobuze de jucărie pentru copii? Acestor jucării li se deschid atât ușile, cât și portbagajul. Pe interior arată exact ca un autobuz real, ceea ce va oferi copilului satisfacția unei jucării bine făcute. Recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, acest autobuz asigură ore întregi de distracție nemaivăzută.

autobuz de jucarie pret

Mașini de poliție și de pompieri pentru copii

Două dintre cele mai periculoase și mai nobile meserii din lume au fost dintotdeauna o sursă de imaginație și distracție pentru cei mici. Mașinuțele de poliție și de pompieri au diferite forme, culori și caracteristici. Unele modele sunt dotate cu alarme și lumini. Vârsta minimă recomandată pentru utilizarea acestora este de 3 ani.

masinuta de politie pentru copii

Locomotive electrice de jucărie

Locomotivele electrice, așa cum știe toată lumea, sunt capul tuturor operațiunilor feroviare. Din acest motiv, copiii adoră să se joace cu ele, cu atât mai mult cu cât dețin și câteva vagoane de pasageri. În plus, pentru că la Kidiko.ro apreciem individualitatea tuturor copiilor, puteți găsi și locomotive electrice roz. 

Puteți achiziționa o multitudine de accesorii, cum ar fi piste feroviare de jucărie și vagoane de pasageri sau de marfă. Pentru ca locomotiva să funcționeze, are nevoie de 2 baterii tip AAA, care nu sunt incluse în pachet. Sistemul de prindere dintre locomotive și vagoane este unul foarte simplu, magnetic. Dacă aveți grijă ca toate accesoriile să fie compatibile, aceasta va funcționa fără probleme pe șine. În plus, punerea în funcțiune depinde doar de un singur buton.

locomotiva de jucarie

Trenulețe tematice pentru copii

Pentru copii mai mici, există și trenulețe tematice de jucărie, construite în funcție de personajele îndrăgite de cei mici. Puteți opta pentru trenulețul piraților, pentru trenuțelul din țara dulciurilor, pentru trenulețul pompierilor și câte și mai câte. Descoperiți toate trenulețele din selecția Kidiko și amuzați-vă împreună cu cel mic cu fiecare în parte!

trenulete copii pret

Clădiri de jucărie pentru trenuri

Fie că vorbim despre o gară din lemn, despre un hangar pentru trenuri sau despre un depou, cert este că trenurile au nevoie să se odihnească după ce au transportat marfă sau pasageri toată ziua. Ce log mai bun de odihnă pentru aceastea, dacă nu clădirile de jucărie pentru trenuri?

jocuri cladiri

Este clar! Mașinuțele și trenulețele de jucărie pur și simplu fac copilăria mai frumoasă!

Cauta in blog
Categorii