În urmă cu treizeci de ani, oamenii fugeau de la sat să se mute la oraș. Având în vedere că roata se învârte constant, în ziua de astăzi oamenii fug de oraș pentru a se muta la sat sau cel puțin la curte într-un loc liniștit. Dacă sunteți printre norocoșii care au găsit deja liniștea și pacea oferite de viața la curte, atunci chiar aveți parte de tot ce trebuie unui trai sănătos. Frumusețea vieții la curte, pe lângă aerul curat și cultivarea propriilor fructe și legume, este oferită de posibilitățile pe care le aveți de oferit copiilor - alergatul în aer liber, mâncatul de fructe și legume proaspete, fără chimicale și, nu în ultimul rând, spațiile de joacă și jucăriile pentru exterior pe care le puteți monta în curte.

Jucăriile pentru exterior - un mic Disneyland în curtea voastră

Atunci când nu aveți grija gălăgiei care ar putea să îi deranjeze pe vecinii de dedesubt, nici voi nu faceți riduri și nici distracția celor mici nu este diminuată. Viața la curte aduce beneficii nenumărate în creșterea sănătoasă a copiilor, inclusiv faptul că se pot juca toată ziua cu jucării demne de un parc de distracții, chiar la ei acasă. 

Un tobogan în mijlocul curții? Copilul tău și prietenii lui vor fi cei mai fericiți! Iar tu îți vei savura liniștit berea sau cafeaua pe terasa casei tale, știind că cei mici sunt în siguranță. 

tobogan pentru curte online

Ce piese de joacă pentru curte să aleg?

Cel mai important este să fie piesele preferate ale copilului tău. Dacă ai doi copii, poți opta pentru un leagăn dublu, în care să se poată da ambii în același timp, fără să apară riscul de ceartă. De asemenea, poți opta pentru un balansoar, care este ideal pentru joaca în doi. Piesa de rezistență la orice ansamblu de joacă este, bineînțeles, toboganul. Există diverse modele și culori pe care le poți alege pentru spațiul de joacă, toate fiind la un preț foarte prietenos pe Kidiko. 

leagan dublu pentru curte online

Căsuța pentru copii

Copiii simt, de mici, nevoia de a avea obiecte despre care să știe toată lumea că sunt ale lor și doar ale lor. Posesia unei căsuțe pentru copii se integrează la același capitol. Noi vă sfătuim, dacă vă permite spațiul din curte, să începeți prin achiziția unei căsuțe pentru copii. De dimensiuni îndeajuns de mari încât să permită accesul mai multor copii în același timp, căsuțele pentru copii din selecția Kidiko vin cu accesorii ce pot fi montate. Un exemplu de acest tip de accesorii este măsuța de bucătărie cu accesoriile sale, pe care copii să gătească plăcințele și clătite de nisip. Veți remarca pasiunea copiilor pentru treburi casnice și vă veți bucura să îi vedeți colaborând pe cei mici în joacă.

Dacă vă plac căsuțele care vin în set, puteți să vă bucurați de frumusețea căsuțelor pe piloni din selecția Kidiko. Acestea prezintă o cale de acces prin scările din partea stângă, și o cale amuzantă de ieșire prin toboganul incorporat din partea dreaptă. Copiii vecinilor vor adora să vină în vizită acasă la copiii tăi!

casuta copii pentru curte online

Tobogane pentru copii

Tot în aceleași teme de culori puteți găsi și toboganele pentru copii din selecția Kidiko. Sunt construite din materiale sigure, care să nu afecteze pielea copiilor și care să nu îi frigă pe posterior, cum frigea metalul toboganelor de când eram noi mici. În ceea ce privește greutatea maximă admisă pe fiecare dintre ele, este important să citiți instrucțiunile fiecăruia în parte. Unele tobogane sunt mai înalte și au o susținere mai bună pentru copii mai mari, în timp ce altele sunt mai joase și mai potrivite pentru cei mici.

Accesoriile pentru spațiile de joacă pe care le poți avea chiar la tine în curte sunt o mulțime, iar libertatea este doar a ta să le îmbini într-un mod plăcut pentru cei mari și cei mici. Avantajul jucăriilor de exterior din selecția Kidiko din punctul de vedere al părinților este acela că se dezasamblează ușor, pentru a fi înlăturate în afara anotimpului cald. În plus, în felul acesta, le protejezi de ploaie și ninsoare fără ca cel mic să plângă de fiecare dată când le vede și nu se poate juca cu ele.

casuta copii cu tobogan online

Cauta in blog
Categorii