Pe măsură ce creștem în vârstă și ne împovărăm cu tot felul de obligații, responsabilități și frici, uităm să ne bucurăm de cele mai mici bucurii ale vieții, cum ar fi o conversație cu un prieten drag, o îmbrățișare strânsă de la cineva important pentru noi, mirosul familiar al cuiva care ne face ziua mai frumoasă prin simpla prezență, sentimentul că nu suntem singuri pe lume pe care ni-l oferă lucrurile noastre preferate. Ei bine, copiii au parte de toate aceste lucruri de la jucăriile lor de pluș. Spre deosebire de adulți, cei mici văd lumea cu mult mai bună și mai frumoasă și, cu cât au mai multe jucării de pluș, cu atât învață mai multe lucruri de la ele. Haideți să vedem care sunt principalele avantaje ale jucăriilor de pluș asupra copilului vostru.


Jucăriile de pluș stimulează comunicarea

De câte ori nu ați auzit uniii părinți plângându-se că nu reușesc să îi facă pe copii să se deschidă și să comunice mai mult cu cei din jur? Dacă s-a ajuns deja în momentul acesta, copilul trebuie să vadă un specialist, care să afle ce este în sufletul celui mic și care ar fi varianta cea mai utilă de a-l face să se deschidă lumii. 

Ca orice altceva, și lipsa comunicării este mai ușor de prevenit decât de reparat, iar noi vă vom explica cum puteți ajuta copilul să nu se închidă în el: oferiți-i jucării de pluș. De câte ori nu ați văzut un copil într-o cameră vorbind cu prietenii săi din pluș și primind răspunsuri imaginare de la ei? Un copil care comunică de mic va fi un adult care va ști să își exprime sentimentele și, prin urmare, un adult fericit.

jucarii de plus cu eroi online

Jucăriile de pluș mari și ieftine stimulează imaginația

Un copil care se joacă este un copil care vede lumea altfel, mai bună, mai colorată, mai frumoasă. Copiii care dețin jucării de pluș mari și ieftine sunt cei care nu doar că văd lumea mai frumoasă, dar o văd exact așa cum și-o doresc ei să fie. Ceea ce pentru un adult poate fi un simplu ursuleț de pluș, pentru un copil poate fi un prieten care mai are puțin și cade în prăpastie, o prințesă captivă într-un turn sau un vânător care îl fugărește prin pădurile tropicale ale lumii. 

Un copil care se joacă cu jucării mari de pluș este un copil care va avea o imaginație extraordinară, ceea ce îl va ajuta și la temele de la școală. O imaginație bogată este semnul unei minți deschise la orice, inclusiv către învățat.

jucarie de plus mare si ieftina

Animalele de pluș înlătură sentimentul de singurătate la copiii singuri la părinți

Majoritatea părinților moderni sunt în căutarea unei cariere de succes. Pe când înțelegem foarte bine acest lucru, pentru că și noi îl dorim, nu trebuie să uităm și de faptul că cei mici se vor simți neglijați, oricât de mulți bani aducem acasă la final de lună și oricât de mult plătim pentru serviciile de bonă. 

Din acest motiv, este important să petreceți timp și cu cei mici, zi de zi. Pentru timpul în care nu sunteți acasă, o jucărie de pluș s-ar putea să facă minuni. Jucăriile de pluș din selecția Kidiko dispun de modele licențiate ale personajelor preferate din desene animate și filme pentru copii. Întrebați copilul, dacă nu știți deja, care este personajul său preferat și priviți-l cum se joacă cu bucurie cu acesta.

jucarii muzicale din plus elefant din plus

Ursuleții de pluș ajută la un somn mai bun

Jucăriile din selecția Kidiko sunt foarte sigure pentru copii și nu provoacă alergii. Singurul lucru pe care îl vor provoca sunt ore întregi de distracție. După atât de multă distracție, copilul va avea un somn mai bun și mai odihnitor, pentru că va ști că îi are pe dragii lui prieteni alături, dormind deja pe patul său și, în special, pentru că va ști că prietenii săi (ursuleții de pluș) îl așteaptă cuminți să se trezească a doua zi pentru a se juca.

jucarie ursulet cu valiza

Jucăriile din pluș oferă confortul psihic care apare când știi că ceva îți aparține

Copiii tind să fie egoiști și să aibă această nevoie de a ști că un anumit lucru le aparține. Într-o lume în care mami și tati controlează tot, copiilor le face bine să știe că o jucărie de pluș le aparține lor și numai lor. Din acest motiv, deținerea jucăriilor de pluș va ajuta copilul să se vadă altfel pe sine și să capete o încredere mult mai mare în forțele proprii.

animale din plus bufnita


Toate jucăriile de pluș din selecția Kidiko sunt 100% sigure pentru utilizarea de către copii.

Cauta in blog
Categorii