Copiii pot fi fascinați de un catralion de lucruri. Noi, cei de la Kidiko.ro, credem că trebuie să le alimentăm curiozitatea către toate lucrurile din care au ce învăța. Așa că, dacă cel mic are o pasiune spre elicoptere, avioane și nave, de ce să nu i-o alimentezi? Cu elicopterul de jucărie din selecția Kidiko prin casă, cu siguranță nu veți avea parte de prăbușiri. Nici istoria Titanicului nu se va repeta în casa voastră, cu vapoarele din selecția Kidiko, decât dacă așa vrea cel mic. Profită de pasiunea lui și învață-l lucruri utile prin joacă!

Elicoptere pentru copii

Nu se știe niciodată ce mare pilot va fi copilul tău când va crește mare. Elicopterele noastre sunt foarte realiste, împărțite pe categorii de vârstă, în funcție de complexitatea lor și de nivelul de funcționalitate. 

Dacă ești părinte de copil până în trei ani, poți opta pentru gama noastră de jucării de lemn, care include și elicoptere. Acestea sunt construite din bucăți mari de lemn, pe care cel mic nu le poate înghiți din greșeală. 

Dacă ești părinte de copil între 3 și 14 ani, poți opta pentru elicopterele mai avansate, din plastic. Elicopterele mai avansate sunt dotate cu lumini și efecte sonore, care diferă de la un model la altul. În plus, unele modele se și deschid, permițând accesul piloților înăuntru și permițând copilului să vadă cum se vede în interior.

jucarie elicopter online

Avioane pentru copii

Avioanele sunt mult mai cunoscute celor mici datorită faptului că mulți dintre ei au și călătorit cu un avion în vacanță. Acest fapt le face să fie și mai atractive ca jucării, cei mici iubind să se joace de-a pilotul. Dacă vă amintiți cântecelul, și noi eram fascinați de avioane, chiar înainte ca uzul acestora să fie atât de comun. "Avion, avion, ia-mă și pe mine-n zbor! Nu te iau, că ești mic, și te cheamă ”Polonic”!" 

Cea mai mare distracție era atunci când, pe deasupra noastră, trecea un avion și noi îi cântam. Distracția celor mici din ziua de astăzi sunt avioanele de jucărie. La fel ca și elicopterele, avioanele de jucărie din selecția Kidiko sunt împărțite pe game de vârstă. Avioanele pe care le punem la dispoziție pentru copii mai mari sunt echipate cu accesorii, cum ar fi o scară rulantă, valize, călători și multe altele. Privește amuzamentul pe care îl cauzează aceste jucării copilului tău!

jucarie avion online

Navele de tip vapoare pentru copii

Cine știe ce marinar se ascunde în sufletul copilului tău! Sau poate un pirat? Ori poate o prințesă fugită pe mare? Vaporașele din selecția Kidiko garantează succesul și amuzamentul pe deplin în viața copilului tău. În plus, unele modele pot fi lansate la apă. 

Vapoarele și alte tipuri de nave pentru copii sunt construite din materiale sigure pentru copilul tău, care să nu îi afecteze pielea. Nu uita, însă, să te asiguri că achiziționezi vaporul corespunzător vârstei celui mic. În acest fel, eviți accidentele de înecare cu componente mici. În funcție de model, vapoarele din selecția Kidiko pot veni cu accesorii. De asemenea, modelele destinate copiilor mai mari pot fi puse în funcțiune prin intermediul unei telecomenzi.

jucarie barca online

Nave spațiale pentru copii

Spațiul va rămâne mereu un mister pentru toată lumea. Sau, cine știe, poate că peste 20 de ani, micul tău astronaut își va face selfiuri pe o planetă pe care este posibilă viața. Până atunci, să ne jucăm! 

Selecția de nave spațiale, rachete și toate celelalte jucării spațiale puse la dispoziție de Kidiko aduce modele extraordinare. De asemenea, dispunem de o gamă largă de produse, de toate dimensiunile. Fie că vă doriți o rachetă mică, de ținut în mână, fie că vă doriți o rachetă mare cât copilul vostru, le avem pe toate.

jucarie racheta online

Veniți să descoperiți gama noastră de jucării elicoptere, avioane și nave și surprindeți-vă copilul cu ore în șir de distracție maximă! Dacă aveți orice fel de întrebări legate de produsele noastre, vă stăm la dispoziție. 

Cauta in blog
Categorii