Dacă oamenii ar fi avut mai mult de două brațe, cel mai probabil s-ar fi descurcat de unii singuri în orice situație. Din păcate, însă, două brațe par să fie prea puține atunci când ieșim la plimbare cu copii în parc sau în mall sau oriunde altundeva. Acest lucru se datorează faptului că cel mic are nevoie de o grămadă de accesorii pe care nu și le poate căra singur, așa cum ar face un adult. Să ieși în oraș cu copilul pe care va trebui să îl ții în brațe din când în când, cu o geantă personală, cu o geantă de accesorii pentru bebeluși, cu un cărucior de împins și cu cine știe câte și mai câte alte genți, gentuțe și rucsacuri ar putea tăia mult din plăcerea ieșitului în aer liber. Din acest motiv, astăzi vrem să vă vorbim despre cel mai bun prieten al părinților, căruciorul multifuncțional pentru bebeluși.

Căruciorul multifuncțional pentru bebeluși

Mulți părinți aleg să achiziționeze un cărucior normal în defavoarea celui multifuncțional, din motive legate de bugetul pe care sunt dispuși să îl cheltuiască pe un cărucior. Totuși, să nu uităm că un cărucior de calitate pentru copii este o investiție, nu o cheltuială.

Deși noi înțelegem că cele multifuncționale pot fi mai scumpe decât cărucioarele normale, dorim să vă ajutăm să înțelegeți de ce aveți nevoie de un cărucior multifuncțional și de ce acesta este o investiție bună.

Căruciorul multifuncțional - utilizări multiple

Dacă optați pentru un cărucior multifuncțional de calitate, acesta va beneficia de mult mai multe funcții utile comparativ cu un cărucior clasic. 

Acest tip de cărucior va putea fi utilizat, în funcție de model, și ca scaun de mașină pentru bebeluș, datorită faptului că va permite detașarea sa de pe suport și atașarea sa corespunzătoare și sigură pentru copil în mașină. Prin faptul că se detașează și poate fi utilizat în mașină, veți reuși să economisiți banii pe care i-ați fi cheltuit pe un scaun de mașină pentru bebeluși.

carucior multifunctional ieftin - Kidiko.ro

Confortul oferit de un căruț multifuncțional

Cărucioarele multifuncționale pentru bebeluși oferă un grad mare de confort, atât pentru cel mic, cât și pentru părinți. 

În ceea ce privește confortul de care se bucură bebelușul, poziția scaunului poate fi ajustată în funcție de activitatea pe care o va întreține bebelușul în momentul folosirii căruciorului. Cel mic poate să doarmă într-o poziție întinsă, poate mânca într-un unghi al spătarului de 90 de grade sau se poate, pur și simplu, relaxa la un unghi mai larg, de 135 de grade sau la orice alt unghi hotărâți că este confortabil pentru cel mic. 

În plus, acest tip de cărucioare multifuncționale oferă întotdeauna suportul necesar susținerii capului bebelușului, în orice poziție se va afla acesta. 

În ceea ce privește confortul de care se bucură părinții, este important să știți faptul că, de cele mai multe ori, în funcție de modelul pentru care optați, căruciorul multifuncțional pentru bebeluși oferă mai multe metode de transport. În primul rând, acesta poate fi amplasat pe suportul său special și folosit ca un cărucior. În al doilea rând, așa cum am menționat mai sus, acestea se pot converti în scaune de mașină pentru bebeluși. Nu în ultimul rând, cărucioarele multifuncționale pentru bebeluși dispun de mânere, motiv pentru care îl puteți căra în mână, ca pe o sacoșă, sau pe cot, dacă aveți altceva de cărat în mâini.

cel mai ieftin carucior multifunctional - Kidko.ro

Spații de depozitare avantajoase, atât pe mâner, cât și sub scaunul bebelușului

De asemenea, un foarte mare avantaj al unui cărucior multifuncțional pentru bebeluși este aspectul spațiilor de depozitare. Datorită faptului că scaunul căruciorului este detașabil, acesta dispune de picioare lungi, între care, la bază, fix deasupra roților, se află un suport din pânză, special destinat depozitării cumpărăturilor sau a accesoriilor bebelușului. 

În plus, pe mânere pot fi atașate sacoșe de cumpărături, cu condiția ca greutatea acestora să fie balansată și proporționată, pentru a nu pune în pericol balansul căruciorului. În orice caz, această dublă spațiere pentru depozitare oferă un avantaj clar pentru momentele când trebuie neapărat să mergeți la supermarket să vă faceți cumpărăturile și nu aveți posibilitatea de a lăsa bebelușul acasă, în grija cuiva de încredere.

Toate cărucioarele pentru bebeluși din selecția Kidiko au ce mai bun raport calitate-preț. Cauți cel mai ieftin cărucior pentru copii? Ai ajuns în locul potrivit! 

Cauta in blog
Categorii