Cauți idei de jocuri noi pentru copii vara aceasta? Ce ar fi să îi deschizi gustul pentru jocurile de rol? Îți oferim în acest articol marca Kidiko top 5 idei de jocuri de rol pentru o vacanță perfectă!


Atunci când adulții dau o petrecere, toată lumea se machiază, se coafează, își aleg cele mai frumoase și mai elegante haine. Atunci când copiii dau o petrecere, ce crezi că se întâmplă? Toată lumea se machiază, își fac părul, își aleg cele mai nebunești și mai colorate haine. Noi suntem de părere că ambele cazuri prezintă o nevoie de ”costumare”, însă copiii o fac într-un mod mai amuzant. Pe când copiii se distrează, adulții simt deseori nevoia să îi impresioneze pe ceilalți adulți. Din fericire, acest lucru nu se întâmplă în cazul copiilor, care nu doar că se costumează, dar fac și jocuri de rol. Se prefac că au fost vrăjiți de un vrăjitor malefic, apoi pretind că au fost transformați într-un animăluț drăgut. Orice, doar să se distreze. 


Haideți să vedem care sunt opțiunile de costume ideale pentru jocurile de rol din selecția Kidiko!

1. Costume de prințesă

Multe fetițe doresc să se costumeze în prințese atunci când au o petrecere sau o serbare. De asemenea, multe micuțe cochete doresc să își pună costumul de prințesă la o simplă plimbare în parc. 

Căutați un costum de prințesă perfect pentru cea mică? Alegeți-l din selecția Kidiko și nu uitați să verificați categoria de vârstă. Viitoarea regină va fi foarte încântată de modelele noastre, vă garantăm! 

costum printesa medievala

2. Costume de vrăjitoare

Costumele de vrăjitoare vor rămâne mereu la modă. Fie că fetița alege să fie o vrăjitoare bună sau una rea, posibilitatea de a trăi puțină magie oferă multă satisfacție. 

Costumele de vrăjitoare de pe site-ul nostru dispun de o gamă variată de modele, culori și accesorii. Puteți alege voi, dacă îi știți preferințele fetiței, sau o puteți lăsa să aleagă ea. Cea mai bună variantă este să îi propuneți un buget, iar ea să aleagă ce își dorește în cadrul bugetului respectiv. 

Dacă doriți să vă surprindeți fiica, o puteți ruga pe prietena ei cea mai bună să vă ajute, deși părinții sunt, de cele mai multe ori, cei ce își cunosc copilul cel mai bine. Cu toate acestea, prietena ei este cea care se joacă cu ea și știe ce jocuri de rol fac și ce personaj alege fiica voastră să joace.

costum de vrajitoare sau magician

3. Costume de animăluțe diverse

Cine nu iubește un animăluț simpatic? Costumele în formă de animăluțe diverse sunt dotate cu urechi drăgălașe, codițe stufoase și mustăcioare înțepătoare. Stimulați-le imaginația copiilor cu aceste costume de animăluțe, lăsându-i să joace jocuri de rol. Veți observa cu plăcere modurile de neimaginat în care copiii se vor juca de-a magazinul, de-a petrecerea animalelor și multe altele. 

Veți remarca, în acele momente, nu doar imaginația fără limite a celor mici, ci și capacitatea lor de a se transpune în diverse situații. Un copil fericit este un copil care este lăsat să se joace în voie și să își testeze limitele imaginației după propriul plac.

costum de albinuta

4. Costume de pirați

Costumele de pirați sunt super amuzante, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Cei mici pot alege între un pirat clasic sau îl pot personaliza în funcție de preferințele lor prin accesorii. Îl pot face un pirat cu baghetă magică, un pirat cu sclipici în păr și câte și mai câte astfel de combinații insolite. Așa cum spunem noi mereu, imaginația copiilor nu are limite, iar noi suntem aici doar pentru a le oferi sprijin.

costum de pirat

5. Seturi de accesorii pentru diverse meserii

Nu toți copiii își doresc să fie vrăjitori, pirați sau alte personaje supra-naturale. Unii copii își doresc să fie ca mami și ca tati, cu o meserie normală, care să le aducă mulțumire sufletească. 

Din acest motiv, selecția Kidiko pune la dispoziția părinților și a copiilor o gamă de accesorii pentru diverse meserii. Puteți găsi seturi pentru pompieri, pentru polițiști, pentru medici, pentru veterinari și multe altele. Vă puteți juca împreună cu cei mici și le puteți explica la ce servește fiecare accesoriu în parte. Lumea e spațiul vostru de joacă și tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați, alături de cei mici, de posibilitățile ei. Jumătate de oră pe zi de joacă cu cei mici vă va bucura pe voi, dar și pe copiii voștri și veți crea amintiri valoroase împreună.

casca de pompier pentru copii

Spor la joacă vara aceasta!

Cauta in blog
Categorii